Treballem la prehistòria!

Els alumnes de 5è hem treballat la prehistòria i amb les nostres famílies hem creat eines que utilitzaven, amb pedres i fusta.

Ho podeu visitar al vestíbul de l’escola, a més, ens  acompanya el tronco-mobil dels Picapedres!

Representants d’aula

Us presentem als nostres representants d’aula que són la veu del seu grup-classe. Hi ha un nen i una nena de cada classe i en total són 34 representants del Mestral.

L’equip Directiu els hi dóna diferents informacions que han de traspassar als seus companys i companyes i també participen en diferents activitats representant a la seva classe. Ens poden consultar qualsevol cosa i transmetre diferents preocupacions.

P3 AJUDA A LA MARIETA CAPTAQUETA

El passat dimarts, una monitora de l’equip d’educació ambiental Limonium, va venir a l’escola per realitzar una activitat amb els nens i nenes de P3. Mitjançant l’explicació del conte de la Marieta Captaqueta, que perd totes les seves taques desprès d’una forta ventada, vam tenir que ajudar-la a trobar-les totes amb l’ajuda d’altres animalons. I ho vam aconseguir!!!

Si voleu veure les fotos, clickeu sobre la marieta…

 

      

 

Dijous gras

El dia 8 de febrer, vam celebrar el dijous gras tots junts al camp de futbol. Vam esmorzar, jugar i ens ho vam passar molt bé.

Aquí teniu una petita mostra:

Educació infantil visita els gegants

El dimecres a la tarda, per fi, el temps ens va deixar anar a visitar els gegants del nostre poble. Els nens i nenes s’ho van passar genial. L’Anton i la Pineda, el Galcerà i la Doncella i el petit Tonet es van posar contents amb la nostra visita.

Aquí teniu un tastet, cliqueu a la foto per veure més:

L’esforç no és un pal

El passat dimarts 16 de gener els alumnes de 6è van assistir a la xerrada “L’esforç no és un pal”. Activitat proposada pel Consell Català de l’Esport en col·laboració amb l’Agrupació d’Associacions Esportives Escolars de Catalunya als centres que formem part del Pla Català de l’Esport a l’Escola. Van venir a l’escola la periodista Àngels Fàbregues i l’esportista Marc José Díaz.

Aquí teniu fotos de la xerrada i el pòster dedicat pel Marc que ens han fet arribar a l’escola. Cliqueu a les fotos i en veureu més.

Danses a P4A

Les danses a Educació Infantil formen part de l’ aprenentatge del moviment. Amb els alumnes de P4 hem treballat la dansa de la Marieta Cistellera.  Aquí tens una demostració de com ho han fet… i no cal dir que ho han fet molt bé!