BIBLIOTECA MUNICIPAL

Aquest estiu aprofita per llegir a la fresca. Si vols, pots anar a la Biblioteca Municipal. Ja veuràs que hi ha molts llibres interessants. Pots llegir a la biblioteca o agafar els llibres i portar-los a casa.

Aquí us posem fotografies d’alguns llibres que pensem que us poden agradar.

Horari

La biblioteca és oberta cada dia de les 17 a les 20:30h.

Dies de vacances

La primera quinzena de juliol la trobareu tancada.

Dia obertura

Oberta a partir del dia 17 de juliol. Més imatges a: https://goo.gl/photos/K2Tf1FF6XHjnn7uD6resized_P1480153

SORPRESA EMOCIONANT

El nen i la nena del mural que tenim a l’aula d’informàtica són dos avis molt eixerits. Ella viu a Mallorcai té 87 anys, ell a Barcelona i té 94 anys.

Es van refugiar en temps de la guerra des de Barcelona fins a Camprodon, a casa de l’artista Darius Vilàs, que també era refugiat. Li servien de models per les seves obres i fa 15 dies va venir a l’escola la filla de la nena que llegeix al quadre.

Es va emocionar moltíssim! La nena es diu Jacinta i ell Vicenç. Els alumnes de 5è van poder veure el moment i conèixer l’experiència de primera mà.

Van viure a Camprodon del 36 al 40, prop d’un forn de pa i una serreria, però no recorden res més.

Quina història tant emotiva.

Feu clic al següent enllaç per veure totes les fotos: https://goo.gl/photos/7yGxwtbeaBWBpqE26 

IMG_7882

MOMENTS TEATRALS (2N)

MOMENTS DE BALLS, DE RIURES, DE NERVIS… Aquest any dins de l’activitat de teatre i en grups cooperatius, els nens i nenes de 2n han elaborat coreografies de cançons actuals. El resultat final ha estat fantàstic! Enhorabona artistes!

L’AVENTURA DE LA VIDA (5è)

També recuperem una altra activitat que es va fer el darrer dia de maig. Els nois i noies de 5è van rebre la visita de la Sònia, membre de Display i responsable del programa “L’Aventura de la vida” a la nostra escola, i d’en Pere, actor disfressat d’agent secret,  que portava el “secret de la felicitat”  amagat en  un sobre. Els alumnes de 5è van descobrir-ho amb gran facilitat després de respondre encertadament totes les preguntes  que el “Doctor Hoppers” , un altre personatge interpretat per en Pere, feia al grup –classe. L’interès, la participació i el domini dels temes treballats al llarg del curs van convèncer als dos visitants de que el grup no estava infectat i per contra, demostrava tenir  una gran capacitat d’autonomia personal, objectiu del programa. Va ser una visita molt agradable i positiva  que ens anima a seguir  aquest programa el proper curs. Gràcies, Sònia i  Pere.

Feu clic al següent enllaç per veure’n més imatges: https://goo.gl/photos/P5PWySUyjiR4hR2w9 

IMG_4354 (Medium)