DARRERA NOTÍCIA DEL BLOC PERÒ…AQUEST ESTIU…

Passeja i observa,

camina i beu de la font,

mira el cel.
Núvols de mil formes,
verds infinits,
aigua fresca dels rius.
Entorn preciós!
Aquest estiu deixa’t endur per coses boniques que ens ofereix l’entorn. Recull petits tresors, fes fotografies, escriu, pensa, canta, balla, menja sota un arbre i juga. Juga molt.

 

Fins ben aviat!

 

EXPOSITION «Najia Mehadji, la trace et le souffle » 2018 – Céret

Du 30 juin 2018 au 04 novembre 2018 – Céret

A la découverte d’une artiste méditéranéenne…

 

 Exposition «Najia Mehadji, la trace et le souffle »

Du 30 juin au 4 novembre 2018

Musée d’Art Moderne de Céret

 

 

 

Le musée d’Art Moderne de Céret présentera, au cours de l’été/automne 2018 une exposition consacrée aux oeuvres de l’artiste Najia Mehadji, née en 1950,  qui vit et travaille aujourd’hui entre Paris et Essaouira.

 

L’artiste puise dans sa double culture des thèmes choisis pour leur universalité et leur symbolique : l’architecture de la coupole qui unit les cultures, les fleurs de pivoine et de grenade, la danse des derviches ou plus récemment des Gnaouas pour la tradition orientale, le mouvement des drapés du Greco, de la danse de Loïe Fuller, de la Valse de Camille Claudel pour le versant occidental.

 

Ces motifs abstraits, arabesques, enroulements, volutes se déploient au pastel ou à l’huile sur des tableaux de grands formats, réalisés selon une gestuelle à la fois libre et parfaitement maîtrisée, composant une oeuvre s’imposant par sa présence sensible et spirituelle.

 


Horaires d’ouverture :

Ouvert de 10h à 17h30
Fermé le lundi
Du 1er juillet au 30 septembre :
ouvert tous les jours de 10h à 19h

Tarifs :
Collection permanente + exposition temporaire :
Plein tarif : 8 euros
Tarif réduit : 6 euros
Gratuit jusqu’à 12 ans

Renseignements :

Musée d’Art Moderne
8 Boulevard Maréchal Joffre
Tél. : +33 (0)4 68 87 27 76
Email : contact@musee-ceret.com

 

L’ESCOLA DOCTOR ROBERT A ESLOVÈNIA!

Aquests dies una representació de mestres de la nostra escola és a Eslovènia (Ljubljana), duent a terme el treball de l’Erasmus+ del qual formem part.

Han presentat el treball realitzat sobre l’aprenentatge a través de l’entorn que fem des de l’escola, compartint-lo amb experiències d’altres centres europeus.

Magnífica experiència! Seguim treballant!

LES ESCULTURES PEL MONUMENT DELS DONANTS DE SANG DE CAMPRODON

Després de tot un curs de dedicació i esforç, tot arriba!

Els nens i nenes de 4t han pogut veure com el seu disseny es materialitzava.

La proposta partia de la petició per part de l’Ajuntament i de l’associació de Donants de Sang del Ripollès de fer realitat un monument pel poble dedicat als Donants de Sang. El treball s’ha centrat en el grup de 4t i ara ja només queda descobrir on estarà ubicat.

Des d’aquí volem agrair la confiança que han tingut amb l’escola i també a en Xavi Moret, per poder-los veure “fets realitat”.

Després de tot un treball

A ROCABRUNA A VEURE ESTRELLES I PLANETES

La setmana passada va ser el torn de la classe de P5, les Abelles, a fer la sortida del seu projecte “Planetes”.

Quina millor manera d’observar el cel, que mirant-lo directament? La proposta era una sortida nocturna a Rocabruna acompanyats per l’Albert i l’Anna, la família de l’Arlet, per explicar-nos i observar aquest fantàstic món des d’un entorn privilegiat. Una magnífica sortida!

(fent clic a la imatge veureu més fotografies)

 

SORTIDA A VENTALLÓ: “ELS ARBRES I LES CIRERES”

Seguim recordant activitats d’aquests darrers dies. La classe dels conills (P3), dins el seu projecte dels arbres, vam anar a Ventalló a Fruites Núria a conèixer de primera mà el procés des que creix la fruita a l’arbre fins arribar a les botigues.

Potser per les fotos no s’aprecia l’extensió d’aquells camps… però era fabulós! De la mà del “senyor Pere”, col·laborador actiu del Via Lliure de Rac1, ens va explicar un munt de curiositats tot transmetent la seva passió per aquest món.

Mireu…