Benvingut!

INFORMACIÓ I PREINSCRIPCIÓ

Dilluns i Dimecres: de 17:00 a 19:00 h.

Dimarts i Divendres: de 10:00 a 12:00 h.

Si vols fer la preinscripció recorda venir amb la fotocopia del teu DNI/NIE/Passaport. Per accedir al programes de GES (Graduat d’Educació Secundària) i Preparació per la Prova d’Accés a Grau Superior i a la Universitat porta la fotocopia dels títols o certificats dels estudis realitzats.

Recorda que per formalitzar la preinscripció no n’hi ha prou amb omplir el formulari online i cal passar pel centre amb la documentació corresponent.

                                          

Que puc estudiar a les Escoles d’Adults de Catalunya?

El departament d’ensenyament ha publicat el currículum formatiu de les Escoles d’Adults de Catalunya:

PDF: Guia-educació-d’adults

A l’Escola d’Adults “Teresa Mañé” de Vilanova i la Geltrú impartim tots els programes educatius a excepció de Català 3 (B1), Llengua estrangera: Francès, COMPETIC 3, i el 1er i 2on nivell de la Formació Instrumental.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jornada de portes obertes.

Amb motiu de la preinscripció pel curs 2017-2018 ens complau convidar-vos el proper dimecres 24 de maig a la jornada de portes obertes de l’escola d’adults Teresa Mañé  de les 9 a 13 h del matí i de 16 a 20 h de la tarda.
Llegeix més»

Inscripció a les PAU +25 i +45

Ja està disponible a la web del departament d’Universitats i Recerca la convocatòria per les Proves d’Accés a la Universitat per majors de 25 i de 45 anys del 2017.

Podràs fer la inscripció del 15 al 28 de febrer i trobaràs tota la informació a la web del Departament d’Universitats i Recerca de la Generalitat.

A continuació podeu veure un extracte del calendari de les Proves d’Accés a la Universitat per majors de 25:… Llegeix més»