Matriculació: curs 17-18

El període de matricula pel curs 17-18 és de l’1 al 8 de setembre. Tothom que va fer la preinscripció el passat mes de juny i va obtenir plaça ha de passar per l’escola durant aquest període amb una foto de carnet per formalitzar la matrícula i informar-se dels horaris i la data d’inici del curs.

Tanmateix, totes aquelles persones que estiguin interessades en accedir a qualsevol dels nostres cursos també poden inscriure’s per optar tant a places vacants. En aquest cas serà necessari aportar original i fotocopia del document d’identitat. Per accedir a GES, Preparació per la Prova d’accés a Grau Superior i accés a la Universitat, a de més serà necessari portar expedient o títol per valorar el nivell acadèmic: .

Pots accedir al formulari digital a través del següent enllaç:  Preinscripció

Els horaris d’atenció durant la MATRÍCULA:

Matí: de 9 a 13 hores.

Tarda: de 16 a 20 hores. (Divendres tarda tancat).

Jornada de portes obertes.

Amb motiu de la preinscripció pel curs 2017-2018 ens complau convidar-vos el proper dimecres 24 de maig a la jornada de portes obertes de l’escola d’adults Teresa Mañé  de les 9 a 13 h del matí i de 16 a 20 h de la tarda.
Llegeix més»

Inscripció a les PAU +25 i +45

Ja està disponible a la web del departament d’Universitats i Recerca la convocatòria per les Proves d’Accés a la Universitat per majors de 25 i de 45 anys del 2017.

Podràs fer la inscripció del 15 al 28 de febrer i trobaràs tota la informació a la web del Departament d’Universitats i Recerca de la Generalitat.

A continuació podeu veure un extracte del calendari de les Proves d’Accés a la Universitat per majors de 25:… Llegeix més»