Benvingut!

Del 28 de maig al 26 de juny s’obre el període de preinscripció del curs 2018-2019. Pots realitzar la preinscripció telemàtica a través del següent enllaç:

                             PREINSCRIPCIÓ

Tanmateix és necessari formalitzar el tràmit de forma presencial a l’escola per a poder presentar la documentació corresponent. Cal portar fotocòpia del DNI/NIE/Passaport amb l’adreça actual o portar també un volant d’empadronament. Per als cursos de preparació de prova d’accés i el GES cal consultar la documentació addicional en funció dels requisits d’accés. Per més informació trucar al telèfon de l’escola: 938 933 749.

Que puc estudiar a les Escoles d’Adults de Catalunya?

El departament d’ensenyament ha publicat el currículum formatiu de les Escoles d’Adults de Catalunya:

PDF: Guia-educació-d’adults

A l’Escola d’Adults “Teresa Mañé” de Vilanova i la Geltrú impartim tots els programes educatius a excepció de Català 3 (B1), Llengua estrangera: Francès, COMPETIC 3, i el 1er i 2on nivell de la Formació Instrumental.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jornada de portes obertes.

Amb motiu de la preinscripció pel curs 2017-2018 ens complau convidar-vos el proper dimecres 24 de maig a la jornada de portes obertes de l’escola d’adults Teresa Mañé  de les 9 a 13 h del matí i de 16 a 20 h de la tarda.
Llegeix més»

Inscripció a les PAU +25 i +45

Ja està disponible a la web del departament d’Universitats i Recerca la convocatòria per les Proves d’Accés a la Universitat per majors de 25 i de 45 anys del 2017.

Podràs fer la inscripció del 15 al 28 de febrer i trobaràs tota la informació a la web del Departament d’Universitats i Recerca de la Generalitat.

A continuació podeu veure un extracte del calendari de les Proves d’Accés a la Universitat per majors de 25:… Llegeix més»