Benvolgudes famílies,

En el cas que tingueu algun dubte o no pugueu assistir a les activitats en l’horari previst, us  podeu posar en contacte amb l’escola a través dels següents mitjans:

Telf: 936 82 97 83            Correu: a8025241@xtec.cat

 

FUNNY DAY

Els alumnes de 5è el passat 6 de juny van celebrar el Funny Day, una gimcana en anglès preparada pels alumnes de l’institut Sant Andreu. Aquesta activitat es fa com a cloenda de l’intercanvi de cartes que hem fet al llarg del curs amb l’escola… Llegeix més»

TOT CIRC

El passat dilluns 21 de maig, els alumnes del cicle inicial vam anar d’excursió al Circ. Al llarg del matí vam participar en uns tallers de circ on vam fer: trapezi, maroma d’equilibris, xanques, hola-hops gegants, rodets d’equilibris, monocicles i malabars de tot tipus (bitlles,… Llegeix més»

Campanya de donació de sang

Aquí teniu les fotografies de la donació de sang. Els alumnes de cinquè han realitzat diferents activitats de difusió (falca a la ràdio de Sant Andreu, penjada de cartells per les botigues del poble, informar i consciència a tots els alumnes de l’escola,...) i la jornada ha estat tot un èxit, amb una cinquantena de donacions.

Des de l’escola volem agrair a totes les persones que s’han implicat i han fet possible que la primera jornada de donacions del Joan Maragall hagi superat les expectatives. Gràcies!!!

Donació de sang

COMUNITATS D’APRENENTATGE

Aquest curs els mestres de l’escola hem rebut una formació en “Comunitats d’Aprenentatge” que és un projecte fonamentat en un conjunt d’actuacions educatives d’èxit dirigides a la transformació social i educativa. Aquest model educatiu està en consonància amb les teories científiques a nivell internacional que destaquen dos factors clau per a l’aprenentatge en la societat actual: les interaccions i la participació de la comunitat.

Les Comunitats d’Aprenentatge impliquen totes les persones que de forma directa o indirecta influeixen en l’aprenentatge i el desenvolupament de les i els estudiants, incloent-hi professorat, familiars, amics i amigues, veïns i veïnes del barri, membres d’associacions i organitzacions veïnals i locals, persones voluntàries… Partint dels somnis de tota la comunitat educativa i mitjançant el diàleg i la ciència aquest projecte transformador està assolint un doble objectiu: superar el fracàs escolar i millorar la convivència.

El Departament d’Ensenyament promou les Comunitats d’Aprenentatge com a model de centre inclusiu i acollidor.

Els mestres ja han començat a fer grups interactius a l’aula i han estat molt gratificants, tant a nivell acadèmic com de participació amb les famílies. Aquí teniu algunes fotos.

https://photos.app.goo.gl/41zzzGcXCsvLTthy5

 

SANT JORDI A INFANTIL 2018

HEM CELEBRAT SANT JORDI A L’ESCOLA FENT MOLTES ACTIVITATS:
TALLERS DE SANT JORDI

https://photos.app.goo.gl/xZSXxAMPhARbxZBs8

ROSA DE SANT JORDI DE PA

https://photos.app.goo.gl/RJDLvZhueSLrDcpZ9

INTERCANVI DE CONTES AMB ELS COMPANYS/ES

https://photos.app.goo.gl/hmpiMJZoRJDPBZfP6

DESFILADA DE SANT JORDI

https://photos.app.goo.gl/PFi9fauE8JVw9gDX2

QUÈ GUAPOS QUE SORTIM EN AQUESTES FOTOS

https://photos.app.goo.gl/c9DqfKvco9LC0mMs1

LES FAMÍLIES VISITEN L’EXPOSICIÓ DE SANT JORDI

https://photos.app.goo.gl/NtfreqjFWPr2Nt3h2

 

JOCS FLORALS

Aquesta setmana s’han donat al teatre Núria Espert els premis de Sant Jordi. En aquests premis participen tots els alumnes de les escoles i instituts de Sant Andreu de la Barca. En la nostra escola han participat des dels alumnes de P3 fins a 6è,… Llegeix més»

LA PATRULLA CANINA

Com ja fa uns anys, la patrulla canina de Sant Andreu de la Barca ens ha vingut a visitar a l’escola, ens han deixat bocabadats amb tot el que saben fer i ens ha agradat molt poder-los veure en directe.
Aquí us deixem unes quantes   Llegeix més»

ACROSPORT

Des de l’àrea d’educació física a 4t hem estat treballant l’acrosport. L’acrosport és una activitat acrobàtica que consisteix en formar figures humanes, integra acrobàcies i elements de força, flexibilitat i equilibri.
Els nostres alumnes han realitzat diverses figures mitjançant diferents agrupacions: en parelles, trios i… Llegeix més»

FEM LA MONA!

Els alumnes de la classe dels sols  i dels astronautes, hem fet la mona abans de marxar de vacances,  hem posat xocolata, l’hem decorat i ens l’hem menjat. Ens ha quedat maquíssima i, a més a més, estava molt bona!!    

 

JUST DANCE

En les darreres sessions d’educació física, i amb l’objectiu de treballar l’expressió corporal, els alumnes de tercer han inventat el seu propi Just Dance!!!
Desitgem que us agradi i us animeu a ballar-lo amb els vostres fills i filles.