HAS BEGUT OLI?

Fa pocs dies, els alumnes de cicle superior del Rocal i de la Baumeta, van endinsar-se en el món de l’oli.

L’educador que ens va visitar ens va introduir en el món de la producció i l’elaboració de l’oli d’oliva verge extra, posant especial èmfasi a l’oli que es produeix al nostre territori.

Posteriorment, mitjançant treball cooperatiu, es va realitzar un tast per tal de percebre les diferències sensorials entre un oli d’oliva i un oli d’oliva verge extra. Vam identificar paràmetres tals com l’aroma en nas i el sabor en boca, amb el suport de diferents fruites.

Alhora que vam extraure les característiques més destacables que defineixen l’oli d’oliva verge extra DOP Siurana. Sempre amb l’ajuda i guiatge de l’educador.

Mitjançant aquesta activitat vam aconseguir adquirir un coneixement de l’oli d’oliva verge extra que s’elabora en el seu entorn més proper. Vam distingir la qualitat, els atributs i aromes entre l’oli d’oliva verge extra (DOP Siurana) i l’oli d’oliva refinat.

Promocionant així, la dieta mediterrània, el consum del patrimoni gastronòmic agroalimentari, local i de proximitat.

CLICA SOBRE LA IMATGE PER VEURE LA GALERIA DE FOTOS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>