DIJOUS LLARDER

Avui tot l’alumnat de la ZER hem celebrat el dijous llarder però aquest any no ha pogut ser com sempre una festa de tots plegats. Tot i això, hem volgut compartir un moment especial entre les tres escoles i hem confegit entre tots les lletres del nom de la nostra ZER. Mireu que bonic ens ha quedat.

INFORMACIÓ PER A LA PREINSCRIPCIÓ

Preinscripció

 • Oferta inicial de places escolars: 8 de maig de 2020
 • Presentació de sol·licituds en suport informàtic: del 13 al 22 de maig de 2020

http://ensenyament.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/20483_preinscripcio_escolar?moda=1

 • Presentació de sol·licituds presencialment amb cita prèvia: del 19 al 22 de maig de 2020
 • Presentació de documentació: fins al 25 de maig de 2020

Avís: Les dates proposades del mes de juny i posteriors són provisionals i poden variar en funció de l’evolució de la pandèmia.

 • Llista de sol·licituds amb la puntuació provisional: 29 de maig de 2020
 • Presentació de reclamacions: del 2 al 5 de juny de 2020
 • Llista de sol·licituds amb la puntuació un cop resoltes les reclamacions: 9 de juny de 2020
 • Sorteig del número de desempat: 9 de juny de 2020, a les 11 h
 • Llista ordenada definitiva: 11 de juny de 2020
 • Ampliació de petició de centres per a les sol·licituds que no han obtingut cap assignació (assignació d’ofici): del del 26 al 29 de juny de 2020
 • Oferta final de places escolars: 6 de juliol de 2020
 • Llista d’alumnes admesos i llista d’espera: 7 de juliol de 2020

Matrícula

 • Alumnes preinscrits amb plaça assignada a segon cicle d’educació infantil, educació primària i ESO: del 13 al 17 de juliol de 2020

La llista d’alumnes matriculats al centre procedents del procés de preinscripció i admissió es publica el 30 de setembre de 2020.

PERÍODE DE CONFINAMENT COVID19

Benvolgudes famílies,

Primer de tot, esprem que tots vosaltres, la família i la gent del vostre entorn estigueu bé !

Som conscients que estem vivint una situació excepcional, davant el Covid19 i el que aquesta excepcionalitat comporta. Per aquest motiu, volem fer-vos arribar el nostre escalf i el nostre suport constant en tot allò que necessiteu.

Amb la prolongació del període de confinament pel Covid19,  us volem fer arribar els criteris que el Departament d’Educació ens han fet arribar per al desenvolupament de l’acció educativa i l’avaluació de l’alumnat en els centres on s’imparteixen els ensenyaments del segon cicle d’educació infantil i primària.

Les qualificacions corresponents a la segona avaluació que rebreu són el resultat de les observacions i indicadors recollits fins al 12 de març. Els informes de l’avaluació que us arribaran per correu electrònic estan firmats per la direcció i un cop tornem a les escoles se us donaran els informes oficials, firmats pels tutors i tutores i segellats.  Amb aquelles famílies que no sigui possible fer-ho a nivell informàtic, us els donarem un cop s’hagi tornat a la normalitat.

El període comprès entre el 12 de març i el 13 d’abril no es considerarà, en cap cas, ni lectiu ni qualificable.

Si no hi ha canvis, l’inici de la tercera avaluació es farà en situació de confinament. A l’espera dels criteris generals que el Departament d’Educació publicarà en forma de noves orientacions a partir del 13 d’abril, la docència s’haurà de fer de forma virtual i l’avaluació també serà qualificadora, adaptant-nos a les situacions formatives i personals de cada alumne.

Les tasques realitzades durant el confinament suposaran un valor afegit en l’avaluació de l’alumnat, i no una penalització, atès que no es pot garantir que tots els i les alumnes disposin de les condicions materials adequades per a portar-les a terme a distància.

El nostre objectiu principal davant la situació actual és estar al vostre costat i contribuir en l’educació dels vostres fills i filles tant com sigui possible.

Finalment, només comentar-vos que la situació excepcional que comporta aquest virus a nivell general, fa que les informacions i actuacions vagin canviant de manera vertiginosa minut a minut, per aquest motiu volem ser prudents amb les informacions i les directrius a prendre.  Per aquest motiu, a mesura que el Departament d’Educació ens comuniqui qualsevol informació, acció o procediment de manera oficial us ho farem arribar per tal actuar de la millora manera possible.

Esperem poder veure’ns ben aviat !

Cuideu-vos i molta salut !

Cordialment,

INFORMACIONS GENERALS

 • S’ajorna la preinscripció escolar del segon cicle d’infantil, primària i secundària fins que es pugui garantir la seva realització en condicions de normalitat.
 • Les targetes moneder (beques de menjador) es començaran a distribuir a partir dels propers dies, a través dels Ajuntaments i dels Consells Comarcals. Es carregarà a cada família l’import de la prestació diària pel total de dies que duri el tancament. Els dos departaments estan acabant d’ultimar l’operatiu que pugui fer possible el lliurament a les famílies.
 • Hi ha altres temes que queden pendents perquè s’estan treballant; segona avaluació, proves de competències bàsiques de 6è, es donarà resposta a mesura que es puguin prendre decisions.

RECOMANACIONS CONFINAMENT

Benvolgudes famílies,

Som conscients que la situació excepcional que vivim demana esforços per part de tots nosaltres. Es per això que us volem oferir algunes recomanacions per aquests dies a casa amb els vostres fills i filles .

 • Fer un horari conjunt amb els nens on hi hagi un moment de deures, d’art, de psicomotricitat, de lectura, de televisió i tauleta, moments de pati (balcó, jardí…).
 • Aixequeu-vos aviat i aneu a dormir aviat. Seguim la rutina horària escolar.
 • Dutxeu-vos i canvieu-vos de roba cada dia. Evitem anar tot el dia en pijama
 • Que no faltin moments de jocs familiar, moments de música, d’art, converses, …
 • Que els nens ajudin a les tasques de casa: que es facin el llit, parin i desparin la taula, ajudin plegar roba, facin de cuiners i cuineres…
 • Proposeu reptes creatius: dibuixar, modelar, pintar, …
 • Aprofiteu per organitzar àlbums fotogràfics, etc
 • Evitem caure en la rutina de la televisió, el mòbil i la tauleta.

Des del Departament d’Educació, també s’ha habilitat i actualitzat un recull de recursos i activitats didàctiques en línia que poden ser d’ajut per els vostra fills /es en el seu procés d’aprenentatge, malgrat l’aturada de l’activitat presencial.

educacio.gencat.cat/portal/page/portal/EducacioIntranet/Benvinguda

 Departament educació

Recursos i activitats en línia

Recursos del Departament o  recursos externs o recursos creació

 

No oblideu que al blog de la ZER hi ha tot d’enllaços a diversos recursos que també poden ser d’utilitat.

 

Aquests dies,  junts, tenim l’oportunitat de fer grans coses.

 

TANCAMENT DELS CENTRES ESCOLA. CORONAVIRUS.

Benvolgudes famílies,

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març i fins al proper dia 27 març, ambdós inclosos, tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.

Seguirem prestant atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació.

Us recomanem que tingueu oberts canals de comunicació fluids amb el personal del centre educatiu, però és recomanable evitar aquells de tipus presencial.

També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

El Departament d’Educació farà arribar a la direcció del centre les indicacions pertinents en relació als dubtes que puguin sorgir.

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració.