Auca de les olives

El dia 9 de novembre vam collir olives de l’olivera de l’escola.

Els alumnes de primer, segon i tercer vam fer una auca explicant procés de les olives.

Aquí us deixem tots els detalls, esperem que us agradi:

   

Les olives del terra vam agafar

i la zona vam netejar.

La Resu va picar

i les olives vam agafar.

   

Les branques vam podar

i les olives vam agafar.

A una galleda les vam posar

i al basquet les vam buidar.

   

El basquet ple d’olives vam pesar

i 18 kg ens va donar.

De dos en dos quilos vam pesar

i en total 16 kg ens va donar.

   

21 dies vam contar

fins que al dia 30 vam arribar

20 grams de bicarbonat per quilo hem de posar

i en total 120 grams en vam pesar.

   

L’aigua vam mesurar

i 3.625 ml ens va donar.

L’aigua a la galleda vam posar

i sal vam tirar.

   

L’ou a la galleda vam tirar

per saber quanta sal haviem de tirar.

L’aigua en sal vam preparar

i a les olives la vam tirar.

   

Bicarbonat a l’aigua vam tirar

i en una cullera vam remenar.

Entre tots les olives vam agafar

i a l’aigua en bicarbonat les vam tirar.

   

L’aigua vam calentar

i les olives vam escaldar.

Pell de taronja i llimona vam pelar

i a les olives mortes en sal vam posar.

 

A la capelleta a collir romer i timó vam anar

i de pas els vam dibuixar.

 Si les olives vols tastar,

per l’escola la Miranda has de passar.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>