Taller: beguda de civada

El dilluns 21 de gener va vindre la mare del Roc a explicar-nos com es fa la llet amb civada.

Tot seguit us explicarem la recepta.

Ingredients:

  • 60 grams de civada.
  • 800 ml d’aigua.
  • 6 cullerades petites de sirop d’atzavara.
  • Un pols de sal.

Estris:

  • Batedora de got.
  • Bol gran.
  • Tela per filtrar o colador de roba.
  • Envàs.

Passos:

  • Deixem reposar la civada amb aigua durant 4 hores.
  • Colem la civada en un colador perquè marxi l’aigua.

  • Posem 800 ml d’aigua a la batedora.
  • Afegim dos pessics de sal.
  • Fiquem sis cullerades petites de sirop d’atzavara. La quantitat de sirop anirà en funció de si ho volem més o menys dolç.

  • Col·loquem la civada.
  • Batem durant dos minuts, fins que quedi una barreja homogènia.

  • Col·loquem el batut en una bossa de tela on el lligarem amb una corda i anirem exprimim directament dins d’un bol.

  • Fiquem el batut dins d’un envàs i el sacsegem.

 

Ja està a punt per poder-lo beure.

Recordar que cal consumir abans de tres dies!!!

 

BON PROFIT!!!

 

Els alumnes de CM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>