Procediment de matrícula

A fi i efecte de poder realitzar la matrícula pel curs 2020-2021 dels nous alumnes preinscrits al centre heu de procedir a sol·licitar hora. Per a fer-ho heu d’accedir al formulari de cita prèvia que trobeu enllaçat aquí. Us recordem que en el correu… Llegeix més»

REINCORPORACIÓ AL CENTRE

Benvolguts i benvolgudes,
Com ja haureu pogut veure per la premsa o altres mitjans de comunicació, el Departament d’Educació ha previst un Pla de reobertura dels centres educatius a partir de l’entrada en la FASE 2 del procés de desconfinament. Així es preveu que els centres… Llegeix més»

PROCEDIMENT DE PREINSCRIPCIÓ AL SINS CARDENER

Benvolgudes families,
Per tal de reduir la presència de les famílies en els centres educatius, us recomanem fer la preinscripció per via telemàtica al següent enllaç: http://ensenyament.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/20483_preinscripcio_escolar?moda=1
S’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per l’enviament… Llegeix més»

Salutació del professorat

En aquests moments on la distància ens marca les relacions us volem fer arribar aquest video per saludar-vos i recordar que encara som aquí i ens queden moltes coses per fer junts.
 

TANCAMENT DE L’INSTITUT

Seguint les instruccions del Departament de Sanitat us informem que l’institut restarà tancat des del 13 de març fins al proper dia 27 de març, ambdós inclosos. Així doncs es suspenen totes les classes i activitats extraescolars.

JORNADES DE PORTES OBERTES

Us informem de les properes jornades de portes obertes al INS Cardener.

  • Dimarts 17 de març de 12:00 a 14:00h
  • Dissabte 21 de març de 2020 de 10:00 a 13:30h

Aquests dos dies podreu conèixer el projecte educatiu i les instal·lacions del centre.
Us esperem!

1r TORNEIG SINS PADEL


Som els alumnes de 4rt de la comissió de padel i estem organitzant el primer torneig SINS PADEL que es durà a terme el dia 7 de març de 2020 a les pistes de Totpadel de Castellgalí. carretera Manresa, Km. 21 Poligon Industrial La… Llegeix més»