Conferències i xerrades

Benvolgudes famílies,

des de l’Ajuntament de Manlleu ens fan arribar la següent informació:

El proper dimecres 29 d’abril de les 20:30 a les 21:30h la Policia Local i els Mossos d’Esquadra faran una conferència a la Sala de Plens de l’Ajuntament per parlar d’un tema que ens preocupa a tots que és el consum dels joves en les festes locals.

Els pares i mares han demanat de tornar-la a fer després que es  va anular la que vam organitzar al mes de gener per falta de persones inscrites.

Ja podeu fer les inscripcions i fer-ne difusió. Us hi esperem!!

També us vull agrair des de l’Ajuntament tota la feinada de preparació del Rodajocs que va ser un èxit i del que tothom en va quedar molt  content tant xics com grans. Podeu veure moltes fotos penjades  al elTer.net

També us recordem que el dimecres  6 de maig de 20.30 a 21.30h es farà a l’Aula de cuina del Mercat Municipal la xerrada programada a l catàleg de la Xarxampa sobre: Alimentació i nutrició en la infància. Experiència del programa “Nens en moviment” Adreçada a pares i mares de nens i nenes d’Escola bressol , Infantil 2n Cicle i primària .Ja us farem arribar els cartells.

Serà molt interessant ja que el Doctor en pediatria Nacho Crisol i Jefa Bustins , infermera del CAP de pediatria ens explicaran l’experiència d’aquest programa i ens donaran pistes per millora l’alimentació dels nostres fill i filles i com prevenir l’obesitat.

Moltes gràcies.

cartell abril consum