5. Personalitza el menú

Si accediu al vostre Node o als Nodes d’exemple veureu que ja hi ha els menús configurats. Aquests menús són un punt de partida que podeu modificar segons les necessitats de cada centre.

menu (1)

Els menús a WordPress estan formats per pàgines, pàgines de categoria i enllaços.
Per afegir un element nou al menú, cal haver creat la pàgina o categoria primer i després afegir-les al menú. Cal tenir en compte que, ni pàgines ni categories s’afegeixen de forma automàtica als menús, donat que no sempre interessa que una pàgina o categoria hi aparegui.

Abans de triar si es necessita una pàgina o una categoria cal saber en què es diferencien:

  • Pàgines: són estàtiques, no es poden afegir articles o continguts de forma automàtica, ideal per fer servir per afegir informació de caire institucional (l’escola, on som, història, serveis, menjador…).
  • Pàgines de categoria: són dinàmiques, en el moment de crear un article, si es marca una categoria determinada, l’article hi apareixerà de forma automàtica, ideal per fer servir com a blocs d’aula.
  • Enllaços

Podeu trobar més informació sobre l’edició dels menús als enllaços següents:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>