Notícies

Actualització de les Intrawebs d'Àgora

Posted by aginard on Dimecres, 19 de Juny de 2013 a les 10:56

Des de fa més d'un any estem preparant la versió 3.0 de la maqueta d'Intraweb. En aquests moments les tasques estan pràcticament finalitzades i, per aquest motiu, el proper mes de juliol s'iniciarà el procés d'actualització de les Intrawebs a Àgora, que es durà a terme en dues fases.

(segueix)

La primera fase consistirà en un pilot d'actualització d'alguns centres prèviament seleccionats amb un doble objectiu: validar el procés abans de fer-lo extensiu a tots els centres i detectar possibles incidències en les versions noves dels mòduls.

A la segona fase l'actualització s'estendrà a la resta de centres. En tots els casos, l'actualització no requerirà de cap acció per part dels centres i es conservaran les dades existents. L'inici de la segona fase dependrà dels resultats de la primera, tot i que la intenció inicial és realitzar-la durant la propera tardor.

La Intraweb fora d'Àgora

Arran del proper tancament del servidor phobos, des del projecte Intraweb s'ha decidit deixar de donar suport a la instal·lació de la maqueta fora d'Àgora. Per aquest motiu, no es distribuirà cap paquet amb la versió nova ni es proporcionaran eines d'actualització. Tot i això, el codi d'Àgora (que inclou la Intraweb) està publicat al repositori d'Àgora i, per tant, disponible per a la descàrrega. Les consultes relacionades amb el repositori s'atendran en el fòrum.

229 characters
452 reads
 
Avís legal
footer_right