Recull de textos premiats al Concurs Literari de Sant Jordi!

Posem al web la llista oficial amb els treballs premiats al Concurs de Sant Jordi, felicitant als premiats per la qualitat dels materials presentats!

A continuació podeu veure la llista de guanyadores i guanyadors, i si voleu llegir o veure les produccions guanyadores, teniu aquest document.

CATEGORIA 1
De temàtica lliure, al poema hi han d’aparèixer les següents paraules: “tornavís”, “tetrabrick”, “intel·ligent” i “suposició”. Si es presenta en castellà : “destornillador”, “tetrabrick”, “inteligente” y “suposición”.
S’han premiat dos treballs:
-“Fora de joc”, de Mar Moliné de 1r de batxillerat
-“Errors són vida”, de David Bonet de 2n de batxillerat

CATEGORIA 2
Calia escriure un sonet de temàtica lliure.
Els premiats són el treball “Viatjar”, d’ Anna Serramona , de 3r d’ESO i el treball “Igualtat desigual” , de Pau Arbonés de 2n d’ESO.

CATEGORIA 3
Calia escriure un poema de temàtica lliure inspirat en una imatge. Calia presentar la imatge impresa juntament amb el poema.
Els treballs guanyadors són “La mandra s’ha apoderat…”, de Carla Font, de primer de batxillerat, “La dona té drets”, de Lídia Bellmunt, de 3r d’ESO i “Matins de març” , de Yanira Martínez, de 2n de batxillerat.

CATEGORIA 4
Calia il·lustrar amb una fotografia o dibuix un des dos poemes següents: Els núvols (Màrius Torres) o Compañera de hoy (Alfons Costafreda). Els treballs guanyadors són la il·lustració de Compañera de hoy, de Dolors Estor, de 3r d’ESO i la il·lustració del mateix poema de David Bonet, de 2n de batxillerat.

Pel que fa al concurs literari VERBA VOLANT SCRIPTA MANENT, les persones guanyadores han estat Ona Palau i Rosa Turmo, ambdues amb 26 encerts a les preguntes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>