Història

Història

La Llei de Reforma Educativa de l'any 1990 va establir l'ensenyament obligatori fins als 16 anys, la comarca d'Osona va incrementar la seva oferta d'ensenyament secundari descentralitzada en diverses poblacions, és així com es va crear a l'any 1994 la Secció d'Ensenyament Secundari Taradell, antecedent de l'actual Institut, per donar servei educatiu als nois i noies de Taradell i Mont-rodon, Santa Eugènia de Berga, Seva, Sant Miquel de Balenyà i Viladrau.

Al 1994 el SES Taradell va iniciar la seva tasca educativa començant tenint un primer curs de 3r d'ESO que ocupava les dependències de Can Met. El curs 1995-1996 es va iniciar ja com a Institut d'Educació Secundària IES Taradell.

Després d'una llarga etapa de provisionalitat, primer a les dependències de Can Met, i després, també, al Sindicat i a Can Bover en mòduls prefabricats, el setembre del 2002 vàrem encetar una nova etapa a l'edifici nou del carrer de Pompeu Fabra.

Al curs 2009-2010 el centre va passar a anomenar-se Institut Taradell.

No cal dir que tot el col·lectiu que treballem a l'Institut amb l'estreta col·laboració de les famílies, de l'AMPA i dels Ajuntaments, des de la nostra aportació diària, mantenim la il·lusió d'acompanyar els nois i noies en la seva maduració personal i educativa. La constància d'una dedicació en la formació integral dels joves és la clau per a una bona transició a la vida adulta.

Zuletzt geändert: Donnerstag, 10. Oktober 2013, 15:40