Sortida a Ceràmica de 2n

Sortida a Ceràmica de 2n

per Teresa FERNÁNDEZ -
Nombre de respostes: 0

taller Arpa

Els alumnes de 2n d’ESO gaudeixen, un any més, de les visites a l’Escola Municipal L’Arpa de Taradell. Enguany, les sessions tenen com a referència els artistes Jorge Oteiza, Eduardo Chillida, Andreu Alfaro, Miquel Amblàs i Josep Ricard entre altres.

Amb l’ajuda de les professores de l’Escola, la Rita, la Clara i la Conxita, els joves treballen els volums, els buits, les incisions i les textures que proporciona el fang, aconseguint així crear unes belles escultures.

A més, per tal que els estudiants prenguin consciència de l’art que poden trobar al seu entorn més immediat i dels artistes més pròxims, se’ls proposa que cerquin i observin les escultures dispersades per l’espai urbà.

La valoració de la jornada ha estat molt positiva ja que les activitats fora de l’institut no només permeten la relació del centre amb l’entorn, sinó que aporten molt coneixement pràctic i útil, a més de contribuir a desenvolupar en l’alumne competències bàsiques de diferents àmbits. En aquest cas, la sortida permet conèixer el funcionament d’una escola-taller, fomenta el treball en equip, la bona relació entre els companys i potencia la creativitat en els joves, fet que sens dubte els ajudarà el seu futur professional.

Des de l’Institut estem molt contents de poder comptar amb la col·laboració de l’Escola l’Arpa per a la realització d’activitats com aquesta.

Gràcies per fer-ho possible.