Sortida a TV3 i can Negre de Sant Joan Despí

Sortida a TV3 i can Negre de Sant Joan Despí

per Elisabet MARESMA -
Nombre de respostes: 0

IMG-20150314-WA0000_resized.jpgEl passat dilluns dia 9 de març els alumnes de tercer d'ESO vam anar a visitar les instal·lacions de TV3. La sortida consistia en fer una ruta pels estudis de la televisió pública catalana que va durar una hora i mitja. Ens van ensenyar diversos platós, entre ells el TN, el de Divendres o el del programa Efectivament. Alguns professionals de la casa com Tomàs Molina o Ariadna Oltra ens van saludar. Els alumnes també van poder veure alguns ídols de la seva infància com el senyor Pla, l'Àlex, en Pau i la Lila del Club Super 3.

Els grups de tercer es van haver de dividir en dos grups, tant per accedir als estudis centrals de la televisió pública catalana com per visitar Can Negre, una masia situada a Sant Joan Despí que fou transformada per l'arquitecte modernista Josep Maria Jujol entre 1915 i 1930.

L'experiència cultural va ser intensiva i també intensa perquè els alumnes van arribar esgotats a Taradell (va fer un dia de força calor), però alhora satisfets per haver aprofitat tant la jornada.