Presentadió dels Treballs de recerca

Presentadió dels Treballs de recerca

per S'ha esborrat l'usuari -
Nombre de respostes: 0

treballs-recerca-2014.jpg

Divendres, 14 de novembre , a les 7 de la tarda i a la biblioteca Antoni Pladevall de Taradell, va tenir lloc una exposició pública del treballs de recerca seleccionats que van realitzar els nostres alumnes de 2n de Batxillerat.
 
Breu informació dels treballs:
 
Nom: Genís Serrabasa 
Titol: Arduino

Observacions de l'autor: Arduino és  microcontrolador de codi obert o de hardware lliure. Això permet utilitzar qualsevol codi, sigui creat per un mateix o bé sigui d'accés públic que podrem  modificar-lo de manera totalment legal per crear tot tipus de dispositius i projectes.

Partint d'aquí, el meu treball es basa en conèixer què és Arduino, com funciona (teòricament) i realitzar diversos projectes per familiaritzar-me amb el seu codi i acabar realitzant projectes propis amb els coneixements adquirits (pràctic) com el control de color de LED's RGB, sensors de temperatura, sensor de distància ultrasònics... 
 
Nom: Tània Ricart Fajula
Títol: Mecanització al camp a Taradell: un abans i un després
Observacions de l'autora: El treball en qüestió es situa al període de mecanització del camp a Taradell, que es va produïr concretament a les dècades dels 50 i 60. Tracta de com aquests canvis van marcar un abans i un després, tant a les feines del camp com a les persones que ho van viure, entre altres coses.
 
Nom: Erola Puigsech Autonell 
Títol: "Analysis and comparison of British English, American English and Australian English" 
(Anàlisi i comparació de l'anglès britànic, americà i australià)
 
Observacions de l'autora
"In what ways is the English spoken in Britain, the USA and Australia different? This project hopes to answer the question from grammar to pronunciation together with spelling, vocabulary and a bit of history."
 
(De quina manera és diferent l'anglès parlat al Regne Unit, als Estats Units i a Austràlia? Aquest treball pretén respondre la pregunta des de la gramàtica fins a la pronúncia junt amb l'escriptura, vocabulari i una mica d'història.)