POESIA ESCENIFICADA A SEGON D’ESO

L’alumnat de 2n d’ESO treballa aquest mes el tema de la poesia a llengua castellana. Aprenem la mida dels versos, els tipus d’estrofes, la rima i l’ofici de poeta.
Aquesta setmana hem començat les recitacions poètiques escenificades i ens ho hem passat d’allò més bé tot… Llegeix més»

PRIMERA TROBADA DEL PROJECTE BRÚIXOLA

Avui, l’alumnat de 2n de Batxillerat ha visitat la Facultat de Veterinària de la UAB, en la primera trobada del Projecte Brúixola promogut per l’ICE-UAB. El nostre alumnat ha pogut conèixer de primera mà l’experiència d’universitaris de 2n de carrera i intercanviar inquietuds sobre el… Llegeix més»

RENOVACIONS AL CONSELL ESCOLAR

Donem la benvinguda al consell escolar a la Nora Montes de segon d’ESO, l’Àlex Galván de tercer d’ESO i el Jan Sarkar de quart d’ESO. Representaran l’alumnat en aquest òrgan decisori fins el proper procés electoral. Moltes gràcies pel vostre compromís!

EL NAIXEMENT DE LA CERÀMICA

L’aparició de l’excedent agrícola deixa temps lliure a molts homes i dones que s’especialitzaran en diferents tasques o oficis. Aquest fet unit a la necessitat de recipients d’emmagatzematge per guardar els aliments sobrants (excedent) o com a estris domèstics, portarà al naixement de la ceràmica.
La… Llegeix més»

FELICITACIÓ A L’ALUMNAT DISTINGIT A LES PAU 2021

Ens complau fer-vos saber que els següents alumnes del centre han obtingut en la fase general de les PAU una nota igual o superior a 9 punts:

  • Jun Shan BUJONES UMBERT
  • Helena GRÀCIA GARCIA
  • Abril MARTÍN TOMÁS
  • Clàudia RAMÍREZ MARCELLÁN
  • Íria SALLENT FERNÁNDEZ
  • Manel TORRENT i UCEDA

Per aquest motiu han merescut… Llegeix més»

GRADUACIÓ DE 2n DE BATXILLERAT

El passat 28 de maig vam celebrar la graduació de la promoció 2015-2021. L’acte va estar dirigit per la directora del centre que va otorgar una orla a cadascú del estudiants. A continuació, representants de l’alumnat van compartir amb el públic unes paraules d’agraïment al… Llegeix més»

SORTIDA A L’EMPORDÀ

El passat 14 de juny l’alumnat de primer d’ESO va realitzar una sortida a l’Empordà en el marc del crèdit de síntesi. Pel matí, durant una agradable passejada pel parc dels Aiguamolls, van entrar en contacte amb la flora i la fauna de la mà… Llegeix més»