6 comentaris

  1. O_P_D

    La meva opinió d’ aquesta sortida que ha estat divertida i m’ ha agradat a fer noves amistats i explorar zones que en tota la meva vida no havia explorat, després de tant temps he fet una “caminata”. El que més en va agradar va ser les “3h” al menys jo al mateix futbol i vaig acabar molt cansat i a la tornada em va costar però en el fons aquesta excursió m’ha encantat. Finalment vaig descubrir que mes companys comparteixen les mateixas aficions. Per aixo m’ha agradat aquesta sortida.

  2. E_T_F

    A mi m’ha encantat l’excurció perquè he pogut conèixer més els meus companys o relacionar-me amb gent de l’altra classe i vam passar molta estona per no dir tota jugant a futbol, vaig fer més amistats amb uns, i amb altres vaig parla més, i ara sé que els meus companys son més que companys son amics i em cauen genial, i mentre caminaven per arribar al parc vam parlar de jugadors d’eaports…
    La tornaria a rapatir 1.000 vegades. He agafat molta experiència amb els meus companys que ja són amics. I no tenia ni ideea de que a tans companys /amics els agradavan les coses que m’agraden a mi.
    M’ha encantat fer aquesta excursió¡¡¡¡¡¡¡¡¡

  3. D_G_R

    La sortida va començar a l’estació dels ferrocarils i a partir d’allà van caminar els dos grups fins al parc de ca n ‘Oriol. Pel camí vam estar fen fotos a coses interessants i a la brutícia que hi havia pels camins.

    Al arribar al parc ens van deixar jugar a fútbol, bàsquet , ping-pong, escalar l’aranya , comprar al bar de la petanca etc. Vam estar 2 hores jugant i ens ho vam pasar molt bé. Després vam a tornar pel mateix camí.

    La meva opinió: L’excursió va ser molt divertida i la tornaria repetir perquè gràcies a l’excursió ens vam poder conèxier millor.

  4. B_S_L

    La meva opinió sobre ca n’oriol és bona ja que vam caminar i jugar .
    Vam poder veure moltes coses com arbres, arbres amb fruits,ocells …també vam anar al parc i va ser molt divertit jugar tant. L’única queixa és el bar.
    Hi havia camp de futbol , de basquet , tirolina ,barra , i l’aranya.
    Va ser una excursio divertida i per aprendre coses sobre la natura.
    He pogut coneixer millor als companys de l’altra classe .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>