2 ESO Curs 2021-22: Llibres i altres qüestions

Benvolgut alumnat i famílies de 2n d’ESO del proper curs,

Us deixem diversa INFORMACIÓ D’INTERÈS, sobre llibres, material pedagògic, correu corporatiu, plataforma pagament TPV ESCOLA, transport, servei de menjador, primer dia de curs i reunió d’inici de curs amb les famílies.

2122-2ESO-INFORMACIÓ CURS

Esperem que aquest nou curs ens sigui favorable i continuar compartint la tasca de formar, educar i acompanyar-vos en aquest camí acadèmic i vital que vau iniciar el curs passat.

Recordeu que ens podeu trobar fins el 31 de juliol a través del correu de centre, a8061014@xtec.cat

Mentrestant, gaudiu de l’estiu i passeu unes bones vacances!

Ens retrobem al setembre!

Alumnat i famílies de 1r d’ESO: BENVINGUTS!

Al nou alumnat i a les noves famílies, us donem la benvinguda a l’Institut Vinyet.

Esperem que el curs 2021-2022 ens sigui propici i que, junts, puguem desenvolupar aquesta tasca compartida que exercim: acompanyar, formar, educar i promoure el desenvolupament acadèmic, social i personal de tots els nois i noies que s’incorporen al centre.

Us deixem diversa INFORMACIÓ D’INTERÈS, sobre llibres, material pedagògic, correu corporatiu, plataforma pagament TPV ESCOLA, transport, servei de menjador, primer dia de curs i reunió d’inici de curs amb les famílies.

2122-1ESO-INFORMACIÓ CURS

Recordeu que fins el 31 de juliol podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic a l’adreça del centre: a8061014@xtec.cat

Bon estiu i bon inici de curs 2021-2022!

LLIBRES CURS 2021-2022 3r ESO, 4t ESO i BATXILLERAT

Ja tenim disponibles els Llistats de llibres de text per al proper curs, per a 3r i 4t d’ESO i 1r i 2n de Batxillerat.

2122-LLIBRES-ESO3

2122-LLIBRES-ESO4

2122-LLIBRES-BAT1

2122-LLIBRES-BAT2

IDDINK-Instruccions

 

Recordeu que podeu fer la compra, si ho desitgeu, a través d’Iddink. Si no en sou usuaris, podeu fer la compra dels llibres en llibreries, per Internet o directament a les editorials.

En el cas del Pla de Lectura i la Llicència de Tecnologia de 3r i 4t d’ESO, si no en feu el pagament a través d’Iddink, caldrà fer-lo a través de TPV ESCOLA durant la primera quinzena de setembre. 

 

INFORMACIÓ MATRÍCULA ESO

Benvolgudes famílies,

en aquest document enllaçat, hi trobareu tota la informació relativa al procés de matrícula per a l’alumnat de NOVA INCORPORACIÓ al centre, per cursar qualsevol dels nivells d’ESO. Per qualsevol dubte, podeu contactar telefònicament amb el centre o a través del correu secretaria@insvinyet.net.

2122-ESO-Informació matrícula