GEMMA SÁEZ I CLÀUDIA MARTÍN, FINALISTES DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA EFIM19

Les alumnes de 1r de Batxillerat Artístic Gemma Sáez https://www.instagram.com/p/Bw2Ir7VBmy1/ i Clàudia Martín https://www.instagram.com/p/Bw5a4h0hcSa/, van rebre el passat dijous 5 de setembre a l’Auditori del CCCB de Barcelona, el seu premi com a finalistes del Concurs de Fotografia de Patrimoni EFIM19.

Es tracta d’un concurs que organitza l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya, del que enguany s’ha celebrat la seva 23a edició. Hi van participar des de l’assignatura Cultura Audiovisual de 1r de batxillerat, i durant una sessió pràctica matinal, visitant diversos llocs del patrimoni terrassenc..

El premi de les finalistes consitirà en la participació d’una Masterclass de fotografia, dirigida pels fotògrafs Pepo Segura i  Pol Viladoms, que tindrà lloc el dia 11 de novembre a la Casa Vicens, una de les primeres construccions modernistes a Europa, que va projectar Antoni Gaudí a la capital del nostre país. La Casa Vicens ha estat catalogada com a Patrimoni Mundial per la UNESCO. A més, van rebre una caixa d’experiències Fent País, on podran escollir una activitat del seu interès de les moltes que ofereix el nostre territori.

L’acte va ser conduït pel periodista Quim Masferrer, fent gala del seu bon fer, divertit i molt empàtic. Ens vam sentir com si fóssim en un dels seus programes de El Foraster.

A banda dels 20 nois i noies finalistes, els 10 alumnes premiats, gaudiran d’un viatge a Florència.

Us animem a veure les magnífiques fotografies realitzades, i a fer-ne difusió https://www.instagram.com/efim.cat/

 

Crònica de Pere Grau