ESTEVE PRAT, PROFESSOR DEL NOSTRE INSTITUT, INAUGURA EXPOSICIÓ DE PINTURES A TERRASSA

Sovint desconeixem les aficions que tenen els nostres companys i companyes, i també d’altres vessants professionals o personals.
Crec que és un orgull per a tots nosaltres comptar en aquest cas amb un company que inaugura una exposició a Terrassa, concretament a Amics de les Arts.

Amb el seu permís, algunes dades de l’Esteve:

És autor de diversos llibres d’art com “L’art castellarenc – arts plàstiques i visuals, del neolític al temps present”, ha publicat diversos articles en revistes d’art i història.

Després d’un interval temàtic  i creatiu, i un període de reflexió sobre l’enfocament de la seva nova obra en tots dos aspectes, va triar una temàtica clàssica com la figura humana per transportar-conceptual i tècnicament a una nova realitat més contemporània aplicant tècniques mixtes a força d’estampats , reserves, collage, grattage … barrejant pintures acríliques o esprai sobre paper en diversos formats de gran mesura (alguns 3,0X1,5 m i 2,0X1,0 m) creant una pintura personal.

Ha obtingut diversos premis en pintura, dibuix i en fotografia. Ha mostrat la seva obra en nombroses exposicions tant individuals com col·lectives. La seva obra es troba escampada en diverses col·leccions privades i organismes com Fons d’Art Banc Sabadell, Museu d’Agaete (Gran Canària) entre altres.

http://www.esteveprat.cat

Adjunt la targeta de l’exposició, que inaugurarà el proper dissabte 18 de novembre.
Enhorabona!