COMUNICAT SOBRE EL CORONAVIRUS

13 DE MARÇ DE 2020

  1. Seguint les instruccions del Departament d’Educació, el centre estarà tancat finsa el divendres 27 de març inclós.
  2. Les jornades de portes obertes també queden suspeses. Penjarem un video i un document informatiu sobre el centre.
  3. Les preinscipcions per al curs 2020-2021 es podran fer via telemàtica.
  4. Us recomanem que sonsulteu la web del Departament d’Educació, on ha habilitat un espai per al coronavirus. També, els mitjans de comunicació informen continuament.

La Direcció de l’Institut.

 

10 DE MARÇ DE 2020

Voldria compartir algunes informacions oficials del Departament d’Educació. A més, tots els mitjans de comunicació centren les notícies en aquest tema:

  1. El Departament d’Educació remet al Departament de Salut i a l’Agencia de Salut Pública de Catalunya per a qualsevol informació sobre el coronavirus.
  2. També recomana contactar amb el telèfon “061 Salut Respon” davant qualsevol dubte o consulta.
  3. El Canal Salut de la Generalitat va difondre informacions i consells sobre aquesta malaltia. Les podeu consultar clicant en aquest enllaç: Informació per a la ciutadania.
  4. Els consells higiènics personals o en comportaments socials que tots plegats hauríem de mantenir es poden deduir de les informacions que es publiquen.
  5. Hores d’ara el Departament d’Educació només ha suspès, en els instituts de formació professional inicial,  les pràctiques dels graus que es realitzen en centres sanitaris.

Segons l’Organització Mundial de la Salut, la situació en alguns països i zones és complicada. Les seves previsions d’avui no són gaire optimistes. D’altra banda, la Comunitat de Madrid suspèn les classes en tots els nivells educatius durant quinze dies a partir del proper dimecres. La ciutat de Vitòria ha determinat actuacions semblants.

Qualsevol decisió que el Departament d’Educació pugui prendre en els propers dies, o qualsevol altra informació important que afecti a l’educació,  us la comunicarem mitjançant aquest correu electrònic. També la penjarem en la nostra web.

Moltes gràcies per les vostres atencions.

Cordialment

Evaristo González Prieto

Director