COMUNICAT A LES FAMÍLIES, PROFESSORAT I PAS (AMB MOTIU DE LES CONDICIONS METEREOLÒGIQUES)

A les famílies del centre, professorat i PAS,

Decisions preses, derivades de les informacions oficials

Us informo dels efectes de la situació meteorológica en l’activitat acadèmica de demà dimecres 28 de febrer.
Hem rebut informacions de Proteccio Civil, de CECAT, del pla de nevades de Catalunya NEUCAT i de la directora dels Serveis Teritorials del Departament d’Ensenyament  al Vallès Occidental, amb qui també he parlat personalment al llarg de la tarda, a més de amb d’altres persones durant les dues darreres hores de la tarda.
Amb totes aquestes informacions oficials  us comunico que demà l’activitat a l’institut “no serà normalizada”, tal com ens han dit per escrit. Aconsellem a les famílies, professorat i Personal d’Administració i Serveis (PAS) que extremin les precaucions i evitin el transport en tot tipus de vehicles, tal com idiquen els organismes oficials..
Hi haurà serveis mínims a l’institut. Tal com indica la normativa vigent, el centre romandrà obert mentre hagi alumnes, si venen.
Les jornades de portes obertes, previstes per a demà dimecres 28 i dijous 1 de març s’ajornen.
D’altra banda, avui hem suspés la darrera hora de classe de la tarda, per evitar problemes derivats de la situació meteorológica, tal com han comunicat les autoritats a través de tots els mitjans de comunicació.

Cordialment

Evaristo González Prieto

Director