Recepta de macarrons a la bolonyesa raquel02/03/18 Avui us presentem la recepta de macarrons a la bolonyesa que vam fer a classe de cuina el darrer dijous 1 de març. Estaven per llepar-se els dits! Proveu de fer-la a casa i estem segurs que en voldreu més! INGREDIENTS-Macarrons 600g -Carn picada de vedella 500g-Tomàquet triturat 1 llauna de 1k– 2 Cebes -Oli d’oliva-sal -un pessic de sucre– orenga PREPARACIÓPrimer posem aigua a bullir a la cassola i hi afegim els macarrons durant 15 minuts. Els escorrim. Pelem la ceba, i la tallem ben petita. La posem en una paella amb oli.Afegim la carn i remenem.Després afegim el tomàquet i hi posem un pessic de sal i de sucre, i ho deixem coure uns 15 minuts remenant de tant en tant. Afegim orenga.Finalment, es barreja la salsa amb els macarrons. I ja ho tenim!