Recepta de macarrons a la bolonyesa

Avui us presentem la recepta de macarrons a la bolonyesa que vam fer a classe de cuina el darrer dijous 1 de març. Estaven per llepar-se els dits! Proveu de fer-la a casa i estem segurs que en voldreu més!

INGREDIENTS
-Macarrons 600g
-Carn picada de vedella 500g
-Tomàquet triturat 1 llauna de 1k
– 2 Cebes
-Oli d’oliva
-sal
-un pessic de sucre
– orenga
PREPARACIÓ
Primer posem aigua a bullir a la cassola i hi afegim els macarrons durant 15 minuts.
Els escorrim.
Pelem la ceba, i la tallem ben petita. La posem en una paella amb oli.
Afegim la carn i remenem.
Després afegim el tomàquet i hi posem un pessic de sal i de sucre, i ho deixem coure uns 15 minuts remenant de tant en tant. Afegim orenga.
Finalment, es barreja la salsa amb els macarrons. I ja ho tenim!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>