La setmana pasada, a classe de cuina, vam el·laborar un pa de pessic de xocolata, de manera conjunta entre 1r i 2n d’IFE. Després de comprar els ingredients ens vam posar a fer la següent recepta:
Ingredients:
un iogurt
una mida de iogurt d’oli
3 ous
dues mides de iogurt de sucre
tres mides de iogurt de farina
ratlladura de llimona
1 sobre de llevat
250 grams de xocolata negra
200 ml de nata líquida
Procés
Barregem el iogurt, l’oli, la farina, el sucre, els ous, el llevat i la ratlladura de llimona en un bol, ho remenem bé i ho posem en un motllo de pastissos. Ho fornegem 1 hora a 150 graus amb el forn preescalfat.
En una cassola posem la nata líquyida i la posem al foc, quan comenci a bullir apaguem el foc i afegim la xocolata a trossets i remenem.
Obrim el pa de pessic per la meitat, quan es refredi, i hi posem la xocolata dins.
Està boníssim!!!!