Projecte InnoWine

El projecte presentat pel Departament d’Informàtica de l’Eugeni d’ors i pel Departament d’Electrònica de l’Institut Rambla Prim de Barcelona a la “III Convocatòria Dualiza” de la Fundació Bankia per la Formació Dual i l’associació FP Empresa ha estat reconegut i seleccionat com un dels beneficiaris de les ajudes de la convocatòria d’entre més de 30 projectes de tot el territori espanyol.

El projecte porta el títol “InnoWine” i participa amb la col·laboració de l’empresa de Lluís Xavier Coll Mestres que ens assessorarà i ajudarà a dur a bon port el projecte engegat.

Amb aquest ajuda i la implicació d’alumnat i professorat dels dos centres pretenem millorar, la cultura de col·laboració entre centres de FP, empreses i altres institucions, impulsant la innovació en la Formació Professional i especialment en la Formació Dual configurant el seu escenari fonamental d’acció i de futur.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>