Alumnes de Telecomunicacions al Security Forum

El proppassat dia 25 de maig, els alumnes de 2n d’Instal·lacions de Telecomunicacions, van visitar la fira Security Forum en el CCIB (Centre de Convencions Internacional de Barcelona), una fira de caràcter exclusivament professional.

Els alumnes van poder consultar als tècnics i comercials de diferents empreses del sector de la seguretat que hi participaven les novetats del sector, van poder comprovar el funcionament de diferents tecnologies emergents de CCTV (Circuit Tancat de Televisió), seguretat electrònica i control d’accessos.

La xerrada informal amb una representat de Coordinació Institucional del cos de Mossos d’Esquadra va versar al voltant de la seguretat domèstica a Catalunya i en un altre àmbit molt diferent ens va parlar de les possibilitats d’incorporació al cos per part de titulats amb cicles formatius.

security-escalada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>