Plaça de pràctiques a ACCIÓ, Barcelona.

ACCIÓ és l’Agència per la competitivitat de l’empresa. Està especialitzada en el foment de la innovació i la internacionalització empresarial i compta amb una xarxa de 40 oficines exteriors arreu del món.

La plaça de pràctiques és per a un/a estudiant del darrer curs de Grau Superior en Administració i Finances o bé que ja hagi finalitzat els estudis però no tingui experiència.

La franja horària de pràctiques és de 9 a 14h i la remuneració és de 537,00€ bruts mensuals.

En el cas de que fos seleccionat un estudiant del darrer curs, hi ha l’opció de continuar fent pràctiques amb nosaltres durant nou mesos un cop graduat, amb unes pràctiques no laborals regulades pel SOC.

Requisits específics
Es fixen els requisits específics següents:
Cicle formatiu de grau superior en Administració i Finances.
Bon nivell d’ofimàtica, sobretot Excel.
Es valorarà l’ordre, la iniciativa i capacitat de gestió.

Tasques
La persona en pràctiques donarà suport administratiu a dos departaments:
Àrea d’Assessoria Jurídica i Contractació: tasques de suport en els àmbits de contractació i convenis, subvencions, entitats participades, representants, assessorament, informes jurídics,…
Àrea d’Administració: tasques de suport administratiu relacionades amb la contractació i gestió pressupostària i comptable.

Les persones interessades cal que presentin currículum a rrhh.accio@gencat.cat amb la referència corresponent (Ref. PNL- 79.1).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>