Oferta Tècnic de Medi Ambient

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha de cobrir una vacant de Tècnic/a en Medi Ambient gràcies a una subvenció que rebrà en els propers dies del Servei d’Ocupació de Catalunya, que permetrà realitzar un contracte de sis mesos en pràctiques remunerades a jornada sencera (35h/setmana) que iniciaríem abans del 31/10/2019.

Per a participar d’aquesta convocatòria cal reunir els següents requisits:

  • Ser menor de 30 anys.
  • Estar inscrit com a demandant d’ocupació no ocupat (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (si no ho està, cal anar a l’OTG de 8.30 a 14h sense cita prèvia).
  • Estar en possessió del CF en Educació i control ambiental.
  • Ser beneficiari del Sistema Nacional de Garantia Juvenil (si no ho està, cal anar a l’OTG de 8.30 a 14h sense cita prèvia).

Les persones interessades que reuneixin aquests requisits, poden fer arribar el seu currículum personal fins divendres 11 d’octubre a inserciolaboral@ajmalgrat.cat i contactarem amb ells per donar-los més informació sobre el procés de selecció a seguir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>