GIMKANA KIDS ‘17

El dimarts 13 de juny els alumnes de 6è de primària de les escoles PAU CASALS i SANT JORDI de Montmeló han participat a la GIMKANA KIDS’17. Aquesta activitat ha estat organitzada pels alumnes de l’AULA OBERTA (Romina, Jose David, Neandro, Aitor, Alba, Brian, Victor i Álex) de l’institut Montmeló amb l’ajuda d’en Jordi Segura, monitor del taller d’esports i la col·laboració dels alumnes de 4tB de l’institut. 

L’objectiu principal d’aquesta jornada lúdica no ha estat la competició, sinó la coneixença. Es tractava de superar proves pensades perquè els nens i nenes de les dues escoles del municipi es coneguessin entre ells abans de començar la nova etapa a l’institut el curs vinent.

La valoració d’aquesta iniciativa ha estat molt satisfactòria ja que tant els alumnes participants com els organitzadors s’ho han passat d’allò més bé!

L’any vinent REPETIREM!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>