Normes de l'Institut en referència a les vagues

Normes de l'Institut en referència a les vagues

per Administrador/a a8062808 -
Nombre de respostes: 0

Davant de la convocatòria de vaga d'un sindicat estudiantil el proper dimecres 14 de novembre en contra del masclisme a les aules , la postura que adoptarà el centre serà la següent:

1.      Aquestes jornades de vaga són convocades pels alumnes, sense que el personal docent i no docent de l’institut hi prengui part.

2.      En aquestes jornades, cal que totes les famílies tinguin clar que l’institut segueix el seu horari habitual i que l’alumnat és atès, encara que el nombre sigui reduït, i que també funcionen tots els serveis escolars.

3.      Sempre que es donin unes determinades condicions (reunió prèvia dels delegats i delegades, comunicació a l’equip directiu amb una antelació de 48 hores  i autorització dels pares o tutors legals), la Direcció del centre no considerarà faltes no justificades les que es produeixin en aquestes ocasions. És recomanable però, que els pares de l’alumnat d’ESO justifiqueu també aquest tipus d’absències.

4.      Si l’absència d’alumnat per aula és superior al 50% s’ajornaran les proves avaluatives, segons consta a les NOFC del centre i passaran al dia següent lectiu de la matèria.

5.      Els punts  3 i 4  no són aplicables als alumnes de primer i segon d’ESO.

6.    L’Institut deixa constància, davant de les famílies, que no es responsabilitza de cap circumstància que pugui afectar algun alumne o alumna, durant aquestes jornades, si no assisteix al centre.

7.      Si, en alguna ocasió, el personal docent de l’institut convoca o s’adhereix a alguna jornada de vaga, prèviament, les famílies rebran una comunicació on s’indicarà aquest fet i es donaran a conèixer els serveis mínims establerts.

L'alumnat de 3r C, 3r D, 4t d'ESO (tots els grups) i 1r i 2n de batxillerat han lliurat la documentació a la direcció que acredita que han fet les votacions amb resultat d'adhesió majoritària a la vaga. 3r A i B no han lliurat la documentació.