Tercera festa solidària

La tercera festa solidària va ser un gran èxit, no únicament de participació i continguts sinó també de recaptació, que ha estat de 3.200€ (venda de begudes, de butlletes i d’entrepans a la festa, així com de les aportacions voluntàries). Un altre cop, cal que felicitem l’alumnat de 3r d’ESO per l’extraordinària feina feta i l’entusiasme mostrat en tot moment. D’altra banda, hem de remarcar i agrair l’aportació de 1.120 € de l’AMPA, a més dels 1.200, recaptats per l’Hospital Sant Joan de Déu, que incrementa la xifra final a 5.520 €!

Ja hem fet les transferències a ProActiva Open Arms, Solidarios sin Fronteras, Projecte Karuna de nenes òrfenes a l’Índia, i hem enviat els diners estalviats que encara teníem de l’Abibatu perquè pugui complementar els estudis a la Universitat de Sierra Leone. Us esperem l’any vinent a la Quarta festa Solidària. Bon estiu i moltes gràcies!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>