Gustum té com a objectiu fomentar el desenvolupament rural a través de la promoció i comercialització del producte agroalimentari local, artesà i de qualitat i de la sinergia amb altres sectors del territori com el turisme, la gastronomia i el petit… Llegeix més»

Jornada a l’Institut Joan Solà

Participació de l’Escola en les Jornades de les Llengües i Cultures de l’Institut Joan Solà de Torrefarrera oferint un tast gastronòmic amb diferents plats de diverses cultures.

PREMIS 14è CONCURS D’ENTREPANS I AMANIDES DE L’ESCOLA D’HOTELERIA I TURISME DE LLEIDA.

CATEGORIA DE GRAU MITJÀ:
Millor Amanida: Roberto Montoro Nicolas, amb l’amanida Rolling.
Millor Entrepà: Carla Benabarre Giménez, amb la proposta entrepà de girella.

CATEGORIA DE GRAU SUPERIOR:
Millor Amanida: Montse Florido Plana, amb l’atractiva Amanida Flower Surprise.
Millor Entrepà: Santiago Aubach Soteres, amb l’elaboració anomenada Lo Calçot.
I el guanyador absolut… Llegeix més»

Casal de la Dona

L’alumnat de l’Escola ha dut a terme al Casal de la Dona una taller culinari per a la promoció de pautes alimentàries saludables, dels productes de proximitat, el consum responsable i una cuina a l’abast de totes les persones.
Llegeix més»

Mondial des Métiers. Lyon

Participació de l’Escola a le Mondial de Métiers de Lyon, un saló per conèixer diversos oficis i construir un projecte professional personal.
Le Mondial des métiers Auvergne-Rhône-Alpes répond concrètement aux questions sur l’orientation tout au long de la vie des jeunes, de… Llegeix més»

Fira de l’Oli de les Garrigues

Ja ho deia en Miquel Martí i Pol:
Pa amb oli i sucre,
quina pensada
per donar gust
a la mainada.
Si us voleu donar el gust de tastar Oli de Qualitat Verge Extra us esperem a la 55è edició de la Firaoli de les Garrigues que tindrà lloc els… Llegeix més»