Postals elèctriques

Durant la setmana de la ciència l’alumnat de 2n ESO a l’hora de tecnologia han creat una postal que s’il·lumina amb llums led, una pila de botó i una cinta adhesiva de coure dissenyada per crear circuits elèctrics sobre paper. Aquí en teniu alguns exemples:

Dia Internacional dels Drets dels Infants


Avui divendres 20 de novembre, commemorem el Dia Internacional dels Drets dels Infants.L’alumnat de 1r i 2n ESO ha participat de la lectura del manifest i ha gaudit de l’espectacle Absurditties de la companyia Mortelo & Manzani de Pallassos sense fronteres organitzat per l’Ajuntament de les Masies de Voltregà.Encara que s’han fet molts avenços és bo conscienciar sobre la importància d’aquests drets.

Disseny en 3D

L’alumnat de 4t ESO de l’optativa de tecnologia ha estat dissenyant diferents peces amb el programa de dibuix 3D SketchUp. Posteriorment, amb la impressora 3D que tenim al centre, han pogut veure com alguns dels seus dissenys es convertien, en pocs minuts, en objectes reals amb volum fets de plàstic PLA.

Horari del primer dia de curs

8:00h : Batxillerat
8:30h : 3r i 4t ESO
9:00h : 1r i 2n ESO
AVÍS: Recordeu que per entrar al centre, cal portar mascareta i la declaració responsable signada conforme no presentes simptomatologia COVID, ni has estat en contacte amb algun positiu.

REUNIÓ INFORMATIVA INICI DE CURS FAMÍLIES
Dimecres 9 de setembre a les 18h

S’ha enviat per mail l’enllaç de la reunió de cada curs.

Aprenem a l’estiu

L’estiu és temps de vacances i lleure, també per aprendre, ja sigui reforçant els aprenentatges o descobrint coses noves. En aquest sentit, el centre ha creat al moodle de l’institut el curs “Aprenem a l’estiu” on oferim un seguit d’activitats i propostes voluntàries perquè els vostres fills i filles reforcin i consolidin els continguts que han treballat durant el curs.
Que passeu un bon estiu!