Gerard Serrat, premi de la Universitat de Vic i del Cabrerès al millor treball de recerca de batxillerat

Gerard Serrat, premi als millors treballs de recerca de batxillerat de la Universitat de Vic.
Pel treball “Conanglell: Recuperació històrica i visual d’una mostra de l’ocupació militar a Catalunya” tutoritzat per Xavier Coromina.
El mateix treball va ser premiat, també, dissabte passat, amb el primer premi als treballs de recerca del Cabrerès convocat per l’ajuntament de l’Esquirol.

Entrega de notes i reclamacions

Els tutors individuals entregaran les notes finals a les famílies el dijous 27 de juny. El període de reclamació de notes, si cal, és des del dijous 27 fins el divendres 28 de juny a les 11:00h.

Fem música! de 2n d’ESO

Aquesta cançó l’han escrit i interpretat en directe un grup d’alumnes de l’optativa Fem música! de 2n d’ESO de l’INS del Voltreganès. El grup està format per Toni Toledano (veu), Adrià Garcia (Cors), Laia Vidal i Èric Olivencia (ukeleles), Xevi González (baix) i Laia Codina (bateria). Esperem que us agradi!

Taller al Museu d’Història de Catalunya

Els alumnes de 4t d’ESO han treballat el Taller Històries del s. XX  al Museu d’Història de Catalunya. Amb petits grups, s’han familiaritzat amb l’època a partir d’una identitat d’una família concreta: terratinents, milicians, propietaris industrials, obrers … fent ús de reproduccions de fonts primàries.