Final de curs de 1r d’ESO

Els alumnes de 1r d’ESO han celebrat la festa de final de curs gaudint de diverses activitats, una d’elles ha estat compartir uns moments fantàstics amb un cavall i uns ponis.
Sense oblidar la batalla de globus d’aigua i el partit de futbol. Bones vacances!

Tenim la paraula

Aquesta setmana s’ha fet públic el veredicte del concurs Jo tinc la paraula, organitzat pel Departament d’Educació, i dos grups del nostre centre han quedat finalistes. Són la Jana D, la Maroua E i en Guerau C de 2n ESO C; i la Paula S i la Clàudia M de 1r de Batxillerat. De tots ells la youtuber i presentadora de l’acte, Laura Grau, en va destacar que “vocalitzen millor que ella”.
Els felicitem per la gran tasca feta no només d’ells sinó de tots els alumnes del centre que hi han participat.

Treball de síntesi de 3r d’ESO

Avui els alumnes de 3r d’ESO han assistit a la xerrada de Cooperació Osona Sahara i la d’Adfo. Volem agrair aquestes entitats per explicar-nos la feina que fan. Ha estat molt interessant.

També han anat a l’Ajuntament de les Masies de Voltregà per conèixer les entitats del Voltraganès i demanar tots els dubtes per poder crear la nostra entitat. Moltes gràcies per atendre’ns.

Taller de geometria

Com que aquest any no hem pogut portar els alumnes al museu de les matemàtiques de Catalunya (mmaca). El Bernat del mmaca ha vingut a l’institut i ens ha portat un taller de geometria manipulativa amb escuradents i plastilina i també amb globus.
L’experiència ha permès conèixer el concepte de volum i investigar la construcció de poliedres d’una manera original i divertida. El resultat ha estat un èxit.

L’hort de l’institut

Aquest curs els alumnes de 1r d’ESO hem treballat de valent a l’hort de l’Institut!!! Hem pogut fer dues collites (bledes, cols, enciams, escaroles, cebes, alls,…). Hem estudiat el procés tecnològic de l’hort, la biodiversitat de l’hort i el funcionament dels ecosistemes, tot emprant també les noves tecnologies.