CONCURS DE TRADUCCIÓ EN FRANCÈS

La Facultat de Traducció i Ciències del Llenguatge de la Universitat Pompeu Fabra ha convocat un concurs de traducció en francès. Aquest té com a objectiu introduir la pràctica de la traducció de la llengua estrangera als centres de secundària per destacar-ne la importància en la nostra societat.

Tres estudiants de primer de Batxillerat del nostre centre, la Laia Pons, la Sasha Castells i en Xavi Vilanova, van realitzar una traducció d’un parlament d’Emmanuel Macron en la primera fase del concurs. Dos d’aquests alumnes, la Laia i la Sasha, han superat aquesta primera ronda. Properament realitzaran la segona traducció, que s’enviarà a Barcelona i serà valorada per professorat especialista en traducció de la UPF. Les millors traduccions de tota Catalunya rebran un premi important.

Des del Departament de Llengües Estrangeres continuem treballant per motivar el nostre alumnat en l’aprenentatge d’idiomes i en la participació en les diferents activitats que proposa el nostre centre. Bona feina!