Premi Parada Literària per al Ferran Siscart

Premi Parada Literària per al Ferran Siscart

per Administrador/a IES Alcarràs -
Nombre de respostes: 0

L’ATM de l’Àrea de Lleida ha lliurat avui els premis de la tercera edició del Concurs Escolar “Parada Literària”, en un acte celebrat a l’Institut d’Estudis Ilerdencs de Lleida. En aquesta edició l'increment de la participació ha estat molt important, amb 826 treballs presentats.

L'acte ha comptat amb la presència del director de l'IEI, Josep Maria Solé i Sabaté; de la vicepresidenta de l'IEI, Rosa Pujol; de la directora dels serveis territorials de Territori i Sostenibilitat, Maria Dolors Tella i del director dels serveis territorials d'Ensenyament, Miquel Àngel Cullerés.

Els guanyadors dels treballs de les categories d’expressió escrita han llegit les seves pròpies obres i els treballs participants en la categoria d’expressió plàstica, prop de 700, estaran exposats a l’àrea infantil de la Biblioteca Pública fins al 7 de maig.

Els guanyadors de les diferents categories que han estat els següents:

• Expressió artística. “Ens movem en colors: dibuixa el transport públic”.

- Grup-1 (Cicle Mitjà) 3r i 4rt. Dibuix sobre el món del transport de persones. Berta Solsona, alumna de 4rt de primària de l’Escola Vedruna de Balaguer.

- Grup-2 (Cicle Superior) 5è i 6è. Expressió plàstica lliure sobre la mobilitat sostenible. Blau Novell, alumna de 6è de primària del Col•legi El Carme de Lleida.

• Expressió literària. Prosa. “Cròniques de bord: el transport públic en 40 línies”.

- Grup-3 (1r Cicle d'ESO). Ferran Siscart, alumne de 1r d’ESO de l’IES d’Alcarràs.

- Grup-4 (2n Cicle d'ESO). Mar Fillat, alumna de 3r d’ESO del Col•legi El Carme de Lleida.