Notícies del lloc

Nosaltres també som docents del Palau

 
Imatge Administrador/a Institut
Nosaltres també som docents del Palau
per Administrador/a Institut - dilluns, 7 maig 2018, 09:47
 

El claustre de l’Institut Vidreres manifestem el nostre suport als professors de l’Institut El Palau i la nostra oposició a la campanya de difamació a partir d’informacions esbiaixades i acusacions no fonamentades respecte als fets de l’1 d’octubre i les seves conseqüències.

Nosaltres formem part d’un centre educatiu català i democràtic. És per això que volem expressar el nostre rebuig a les accions que els darrers mesos estan impedint el dret a la llibertat d’expressió a Catalunya. Qualsevol acció que impedeixi el dret a la llibertat d’expressió queda fora dels nostres ideals educatius. S’estan vulnerant drets fonamentals que formen part de les societats avançades i progressistes.

L’institut Vidreres educa pels valors de la solidaritat, el respecte pels altres, les actituds de diàleg, l’esperit crític, la igualtat, la tolerància i la participació. Defensa la llibertat i la democràcia; per això seguirem educant els nostres alumnes per tal que siguin persones lliures, crítiques, solidàries, tolerants i compromeses amb els drets humans.

Creiem que la presumpció d’innocència ha de ser un dels pilars bàsics de la nostra democràcia i que no es pot tolerar que a uns professionals se’ls condemni públicament a partir d’unes acusacions delictives del tot inconsistents.

Demanem també que el Departament d’Ensenyament es comprometi en la defensa dels docents acusats.