PROJECTE ARTS ESCÈNIQUES EN ÈPOCA DE CONFINAMENT

Noa Devesa de 1r d’ESO ha donat vida i veu a una de les Ballarines del pintor impressionista, Edgar Degas.

Des de l’optativa d’Arts Escèniques, la Noa ha escrit un text inspirat en aquesta pintura i després ha interpretat les seves pròpies paraules com si fos la ballarina.

Fantàstica! Que ho gaudiu!

La poesia NO es confina!!

Primavera. Abril. Sant Jordi. Flors i Paraules. 
Aquest any també volem sentir l’olor, la llum, l’amistat i l’amor que encomana el dia de Sant Jordi. Us convidem a veure els petits vídeos que diferents alumnes han produït des de la matèria d’Arts Escèniques. Són propostes teatrals… Llegeix més»

Macla de Sant Jordi 1r ESO

Des del departament artístic hem volgut commemorar aquesta diada un xic especial,  amb una macla conjunta de molts dels dibuixos que els nostres alumnes de 1r d’ESO, van fer en motiu de la diada.

Si bé no hi són tots,  és cert que hi ha una… Llegeix més»

We’re back!!!!

Passades les vacances de Setmana Santa, ens hem de tornar a posar les piles amb les classes. Aquesta vegada la tornada a l’escola és totalment nova, perquè en realitat no hi tornem físicament, però, en canvi, hem de reprendre el curs.
No us perdeu aquesta entrada… Llegeix més»

CELEBRACIÓ DEL 8 DE MARÇ

En motiu del dia de les dones el grup de coeducació de l’Institut Sant Elm (format per alumnes del centre amb l’assessorament de la professora Laura Pumar i la Silvia Santoja) van organitzar unes activitats centrades en els micromasclismes que són presents al dia a… Llegeix més»