GRUMET ÈXIT_1r trimestre_2016-2017 I

Aquí algun apunt dels primers dies…

El dia 29 de setembre vam anar a veure on hi havia el vaixell que utilitzaríem per fer el projecte. Després vam fer una volta per la Barceloneta i vam tornar a l’institut una altra vegada.

Ahir vam començar el projecte al vaixell que es diu Far Barceloneta on ens esperaven els tripulants. Un cop amb ells vam esmorzar i ens vam presentar cada un de nosaltres. Els tripulants es diuen Cisco, Manuel i Lluís. Quan vam acabar vam fer dos grups de cinc i un de quatre.

Ens van explicar que el vaixell era de l’any 1915, que un senyor se’l va fer construir i que, finalment, el va donar per poder conèixer les parts del vaixell, com funciona, etc.

El vaixell està dividit en tres parts, la de darrera es diu aleta, la del mig es diu través i, la del davant, es diu proa. Per saber on és estribord i babord hem de mirar cap a la part de proa i a mà dreta és estribord i a mà esquerra és babord.

I les fotos de tots els dies:

Dia 1

Dia 2

Dia 3

Dia 4

Dia 5

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>