SORTIDA A LA PROTECTORA Dâ??ANIMALS 2n dâ??ESO

El dijous 12 de novembre l’alumnat de 2n dâ??ESO que fa l’optativa â?? Educar en Valorsâ? va fer una visita a la â??Lliga Protectora dâ??Animals i Plantes del Tibidaboâ?.

En arribar, lâ??Enric, un treballador de la protectora amb el que la professora havia contactat prèviament ens va rebre i ens va guiar per tot el recinte. Vam estar on sâ??allotjaven més de 300 gats lliures; allà mateix ens va explicar el funcionament de la protectora, a més li vam fer un qüestionari que havíem preparat prèviament a la classe amb la Inés. A lâ??acabar vam anar a visitar en primer lloc les zones dels gats on vam veure casetes amb lliteres i moltes races de gats diferents.

Més tard vam baixar a la planta dels gossos, que, al contrari dels gats si que estaven en gàbies. A cada gàbia hi havia una femella i un mascle, ja que els mascles no poden estar junts perquè és barallen. També vam poder veure una gossa amb vuit cadellets.

Finalment, al marxar vam deixar els donatius que teníem preparats ( un o dos euros per persona) a més de llaunes de menjar per gat i gos.

Va ser una visita molt interessant, ja que ens vam poder posar a la pell dels animals, alguns dâ??ells no en molt bones condicions i el que poden sentir al ésser abandonats…

Els professors que ens van acompanyar, el Miquel A. i la Inés F. van quedar molt contents del nostre comportament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>