El dia de la diversitat (30/11/2009)

El Dia de la Diversitat és un esdeveniment de foment, sensibilització i educació en drets humans, adreçat a joves estudiants de 12 a 18 anys. A través de jocs, dinàmiques, tallers i diferents propostes dâ??activitats es donaran a conèixer aquests drets i es posaran a lâ??abast dels participants les entitats de referència que hi treballen.

Està organitzat per la Regidoria de Drets Civils de lâ??Ajuntament de Barcelona i lâ??Agència Europea de Drets Fonamentals, en col·laboració amb lâ??Institut Municipal dâ??Educació de Barcelona entitats de la ciutat,amb la intenció dâ??oferir un espai que fomenti la interacció i el respecte mutu entre els joves: diversos, diferents i totes i tots iguals en drets.

El Dia de la Diversitat a Barcelona es vincula enguany a lâ??Any Internacional de lâ??Aprenentatge en Drets Humans, a lâ??Any Europeu de la Creativitat i la Innovació i també a les X Jornades del Projecte Educatiu de Ciutat de Barcelona â??Democràcia, educació i participació ciutadanaâ?.

Podeu mirar les fotografies de la participació dels nostres alumnes de 2n dâ??ESO en el dia de la Diversitat realitzat el pasat dilluns 30 de novembre al Pavelló Olímpic de la Vall dâ??Hebron.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>