Campionat de Catalunya de cros. Banyoles 20/2/2011

Ja teniu disponible una selecció del Campionat de Catalunya de Cros en el que van participar un grup important dâ??alumnat del centre. Banyoles 20/2/2011

Gaudiu de les fotos

Final nacional de cros a Banyoles

El passat diumenge 20 de febrer els 21 nois i noies de lâ??institut que sâ??havien classificat per a la final del campionat de Catalunya de Cros es van trobar al Parc de la Draga de Banyoles juntament amb més de 2200 atletes més de totes les comarques de Catalunya.

En categoria individual lâ??Aina Feliu de 1r de batxillerat va  ser segona de la categoria juvenil, però on lâ??institut va aconseguir uns resultats excelâ?¢lents va ser a la classificació per equips, ja que a les 4 categories el nostre institut va pujar al podi.

Lâ??equip cadet femení format per la Marta Balaguer, lâ??Aïda López i la Clara Agustí va quedar 2n, lâ??equip juvenil femení format per lâ??Aina Feliu, la Laura Pérez i la Itzel Paucarima va quedar 1r, lâ??equip cadet masculí format pel Guillem Martínez, el Max Font i el Josep Cabré va quedar 2n i el juvenil masculí format per lâ??Adrià Casanovas, el Lluís Solsona i el Guillem Beseran va quedar 2n.

Enhorabona a tots els participants per fer del nostre institut el més anomenat en el podi, i us animem als que encara no heu provat aquest esport a que ho feu en els diferents cros de Barcelona.