Esmorzars saludables

El dia 21 de març vam fer torrades d’alvocat i ou dur. El dia  d’abans van repartir els ingredients que teníem que portar: pa de motlles o pa de pagès, alvocat i ou dur.

Com no tenim torradora vam pujar un mini forn i el vam deixar que es calentes.  Vam tallar l’alvocat per la meitat i li vam treure l’os, el vam pelar i el vam tallar en trossets. Després el vam xafar amb la forquilla fins que ser com puré. Durant aquesta estona anàvem torrant les torrades.  

Vam estendre el puré d’alvocat per la torrada i vam pelar l’ou dur. Amb el ganivet el vam tallar a rodanxes o trossets per decorar la torrada. També li vam ficar una miqueta d’oli.

Quan vam acabar tots i ja estàvem preparats per menjar,  ens ho vam menjar i a les profes li vam deixar provar una miqueta de cada torrada. A dos persones no li van agradar, però ens va queda boníssim.

Al cap d’uns dies vam fer un “collage” amb les fotos.

 

Els alumnes de com anar sols per la vida.