Benvinguts a la web de l’Institut-Escola El Pi Gros de Sant Cebrià de Vallalta

ACCÉS A L’INSTITUT ESCOLA

Benvolgudes famílies,
A partir del dilluns dia 14 de setembre de 2020 hi haurà restriccions de trànsit al Carrer Miquel Marti i Pol, en motiu de la protecció escolar i les mesures que s’han hagut de prendre per accedir a l’escola arrel de la situació sanitària… Llegeix més»

Compra de llibres pel curs 2020-2021

Com cada curs escolar l”AMPA ofereix el servei de compra de llibres de text. El curs 2020-2021 gestionarà els pagaments a través de la plataforma TPV Escola. Per això cal que les famílies facilitin a l’AMPA les dades per poder donar-les d’alta. Si us voleu fer socis, comprar els llibres de text  o llicències digitals, fer ús del servei d’acollida  o extraescolars, etc. recordeu donar-vos d’alta amb el formulari que trobareu al bloc de l’AMPA. Data límit el dia 6 d’agost de 2020.
 
Els primers dies d’escola els vostres fills/es es trobaran els llibres de text a l’aula!

MOLTES GRÀCIES I BON ESTIU!!

Avui ja s’acaba el curs escolar tan excepcional per a tothom! La nostra iaia estimada us dedica unes paraules i unes reflexions d’aquest temps que hem passat junts!

Esperem que passeu molt bones vacances i gaudiu al màxim de l’estiu!

Ens retrobem al setembre plens d’il·lusió per començar un nou curs amb l’escola plena de vida. 

MOLTES GRÀCIES A TOTS I TOTES!!!?

 

Quaderns d’estiu per 6è

Avui acabem aquest curs tan atípic per tothom!
Des de l’escola aprofitem per dir-vos que hem penjat els quaderns d’estiu per 6è per tal que pugueu començar l’ESO en forma!
Els podeu trobar aquí.
I, per descomptat, també us desitgem molta diversió aquest estiu!
Bones vacances!

INFORMES DEL TERCER TRIMESTRE

Hola famílies!

Ja falten poques setmanes per acabar el curs. Aquest trimestre ha sigut molt especial per a tothom. Fa dies que no som a l’escola, però hem mantingut el contacte i tenim la il·lusió de retrobar-nos aviat.

El claustre de mestres creiem que és important que en aquest informe vosaltres sigueu els i les protagonistes d’aquest diàleg en què participarem també nosaltres.

La iaia del Pi Gros us fa una petita explicació de l’informe!!