PORTES OBERTES 2021: INFORMACIÓ IMPORTANT!

Enguany, les Portes Obertes es duran a terme a través de conferències on-line a través de les quals ens hi trobarem per explicar-vos la nostra escola tot seguint sent molt propers, tret que ens defineix, i a la vegada vetllant per a la vostra seguretat.

Per tal que comenceu a tenir una primera impressió de la nostra escola, us hem preparat UN RECULL DE VÍDEOS sobre qui som, com aprenem i com fem comunitat. Cliqueu AQUÍ. 

TROBAREU TOTA LA INFORMACIÓ DE LA PREINSCRIPCIÓ AQUÍ: ENLLAÇ PREINSCRIPCIÓ

GUIA DE PREINSCRIPCIÓ AQUÍ: GUIA PREINSCRIPCIÓ

ÉS IMPORTANT QUE OMPLIU EL SEGÜENT FORMULARI. US HI ESPEREM 🙂

CREIX AMB EL PEIX!

A 3r estem finalitzant el projecte dels animals invertebrats i avui hem rebut un taller a l’escola que ens ha ajudat a dominar, encara més, els aprenentatges i a aprendre coses noves sobre els invertebrats marins.
L’Andrea, la monitora, ens ha portat material digital: fotos, vídeos,… Llegeix més»

A SISÈ FEM UN TALLER D’EXPERIMENTS!

Aquesta setmana hem experimentat amb mescles de diferents substàncies i les seves tècniques de separació. Ens hem organitzat en grups per treballar les següents mescles:

  • Aigua destil·lada i cacau. Hem utilitzat un embut i paper de filtre per separar la mescla (Tècnica de FILTRACIÓ).
  • Oli i aigua.… Llegeix més»

EXPERIMENTEM AL LABORATORI

La setmana passada els nois i noies de 5è vam realitzar una pràctica al laboratori per experimentar com es desenvolupava el procés de la digestió en el nostre cos. Vam utilitzar material molt senzill: recipients, embuts, vas de precipitats, provetes, culleres i un MITJÓ (aquests… Llegeix més»

L’AMOR PROPI!!! (3r)

En motiu de Sant Valentí, la setmana passada la vam dedicar a l’amor però al més important de tots: L’AMOR PROPI. Tota la nostra vida viurem amb nosaltres mateixos i és importantíssim que ens estimem, que ens coneguem, que ens cuidem i ens valorem, ara… Llegeix més»

La volta al món en 80 dies

Els nois i les noies de 5è B hem llegit un gran clàssic d’aventures escrit per Jules Verne: La volta al món en 80 dies. Hem gaudit de les peripècies de Phileas Fogg i el seu majordom Passepartout al llarg dels diferents continents. Ens ho… Llegeix més»

PROJECTE “EMOCIONA’T” (3R)

Els Estel·lats i Plutómàgics seguim treballant les emocions, setmanalment. A través del projecte “Emociona’t” hem dut a terme més activitats relacionades amb la pel·lícula “Del Revés” i els seus 5 personatges principals que representen 5 emocions bàsiques: alegria, tristesa, ira, por i fàstig.
Hem fet un… Llegeix més»