Per qualsevol consulta podeu adreçar-vos al correu electrònic del centre c5001011@xtec.cat

Sortida al Nucli Zoològic ‘Ull de Bosc’

El dimecres dia 12 de maig va ser un dia molt esperat i desitjat per a tot el cicle d’educació infantil. Els nens i les nenes vam gaudir d’un dia de primavera al nucli zoològic ‘Ull de Bosc’ a Gimenells, on les monitores i el monitor ens van ensenyar i explicar les característiques i curiositats dels diferents animals que tenen. A banda de la visita pel nucli zoològic, cada classe va fer un taller: els elefants van fer el taller del pot amb sal i romaní, els conillets van fer el taller del molinet de vent i les papallones van fer un penjoll amb fang.
Cliqueu a l’article per a més informació. … Llegeix més»

Acomiadament alumnes de 6è

 

L’Escola ha organitzat activitats per acomiadar els alumnes de 6è de Primària. Ha estat un any molt especial. Tota una etapa de moments viscuts i compartits que ara ens porten moltes emocions especials i plenes d’alegria a la memòria. No ha estat fàcil pensar i repensar com seria aquest moment. I es clar, uns grans alumnes es mereixen moments per viure i per al record únics.

Ja fa dies que estem pensant i repensant com fer una acomiadament amb la normativa i nova realitat que estem visquen en aquests moments actuals. I sí, també hem trobat la manera de fer-ho possible. I de ben segur que us agradarà.

Per això, anem més enllà.

Les activitats, programes i música previstos van  molt més enllà, i ho celebrarem durant tot el mes de juny.

Aquí us deixem el programa previst per al mes de juny.

 

 

 

 

 

 

 

 

Doncs vinga, ara a aportar alegria i ganes de passar-ho bé.

Alumnes de 3r visiten l’Espai Orígens

Prehistoria’t

Hem visitat les instal·lacions del Parc Arqueològic* amb l’objectiu de veure i experimentar com era la vida quotidiana a la prehistòria mitjançant un recorregut amb el qual hem realitzat diferents “tastets”. Des  d’entrar dins les rèpliques de cabanes i fabricar estris prehistòrics, comprovar l’habilitat dels participants amb l’activitat de caça simulada (tir amb arc i propulsor) i  ens hem apropat al món simbòlic de la prehistòria elaborant ornaments i collars.

Petits canvis per menjar millor

Aquesta proposta alimentaria ens arriba de de l’Agència de Salut Pública de Catalunya de la Generalitat de Catalunya. Aquesta va de la mà dels Objectius de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides, a més de garantir la salut de les persones, es plantegen accions amb vista a promoure la producció i el consum responsables, la lluita contra el canvi climàtic, i la cura de l’entron.I és que ara  més que mai, cal un consum en general, i una alimentació en particular, responsable, sostenible i ètica, tant amb l’entorn com amb la resta d’éssers vius del planeta.

L’alimentació és un determinant fonamental dels nostres infants, i persones en general. Aquí us deixem un vídeo explicatiu,

petits-CANVIS-V3

 

Practiquem amb el dictapp

L’alumnat de 6è hem estat practicant ortografia amb diferents recursos i formats per tal de repassar aspectes gramaticals diversos treballats durant el curs.

Avui  ho hem practicat a l’aula d’informàtica.