OLOR A PRIMAVERA

El petit jardí del pati d’Infantil s’ha vestit de primavera: farigoles, romanins, espígols, sàlvies i alfàbregues omplen l’aire amb la seva fragància. I això ha estat possible gràcies als companys i companyes de la classe de les Guineus, els Esquirols i les Àligues que, com uns jardiners i jardineres professionals, van dur a terme una plantada de plantes aromàtiques.

A més d’aquesta activitat, a Infantil vam donar la benvinguda a la primavera amb una “Easter Egg Hunt” i preparant una mona de Pasqua. Amb l’Ana, ens vam divertir jugant a trobar ous amagats per tot el pati. Quin tip de riure! I quan vam fer la mona… va ser un dia genial: com de bé ens ho vam passar preparant-la ! I  menjar-la va ser el colofó d’un gran dia: estava per llepar-se els dits! ( alguns de nosaltres ho vam fer literalment😉).

Us deixem aquí alguns moments d’aquells dies.

MARIETES

GUINEUS

ESQUIROLS

ÀLIGUES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>