PINTEM LA DIVERSITAT

Els nens i nenes de 2n estem participant en l’activitat “Pintem la diversitat” de Cerdanyola Educa: unes persones (educadores del Grup Catalònia) van venir a les nostres classes a explicar-nos un conte d’una girafeta molt especial. A través del conte i d’un joc vam ser conscients de les diferents discapacitats que podem tenir les persones i vam fer un dibuix agafant el llapis amb la mà i després vam fer el mateix però agafant-lo amb la boca.

En una altra sessió amb les mestres de Plàstica vam fer un dibuix d’una persona amb una discapacitat. Tots aquests dibuixos participen, juntament amb els d’altres escoles, en la tria de la imatge per al cartell del Dia Internacional de la Persones amb Discapacitat, que és el 3 de desembre. Tots els dibuixos participants ja estan exposats a la Biblioteca Central de Cerdanyola des del 19 de novembre i hi estaran fins al 5 de desembre. Esteu tots convidats i convidades a veure’ls!.

Cliqueu al següent enllaç per veure’n les fotografies:

https://photos.app.goo.gl/WHN36hkBe9jNqWPX9

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>