Extraescolars

Aquestes són les activitats extraescolars ofertes per l’AMPA de l’escola:

ARTS PLÀSTIQUES. De P-3 a 6è: Activitat en la que es treballarà l’expressió lliure a través de la pintura i el fang dins del marc de l’Educació Creadora.

BALL MODERN. DE P-3 a 6è: A través del ball coreografiat es treballaran aspectes com la motricitat, el ritme, la coordinació, l’expressió corporal i el treball en equip amb l’acompanyament de les músiques del moment en un ambient de treball divertit i amè.

FUTBOL De P-5 a 6è: Esport col•lectiu de cooperació/oposició on es desenvolupen diferents habilitats tècniques i tàctiques així com habilitats personals. Un esport que educa en valors.

TAEKWONDO. De P-3 a 6è: Iniciació a aquesta art marcial on es treballaran les diferents habilitats motrius (força, elasticitat, resistència,…) així com la confiança i seguretat en sí mateixes/os, la disciplina i el respecte envers el grup.

MULTIESPORT . De P-3 a 6è: Una activitat en la que es treballaran les habilitats motrius i la cohesió de grup a través de la pràctica dels diferents esports en un ambient d’aprenentatge lúdic i cooperatiu.

BASQUET. De P-5 a 6è: Esport col•lectiu de cooperació/oposició on es desenvolupen diferents habilitats tècniques i tàctiques així com habilitats personals. Un esport que educa en valors.

GIMNÀSTICA. De P-5 a 6è: En aquest esport es treballen progressivament qualitats físiques i motrius: equilibri, flexibilitat, coordinació i força, així com valors individuals i de grup: confiança en si mateix/a, treball en equip,.. en un ambient lúdic.

GUITARRA. De 3r a 6è: Amb aquesta activitat els infants desenvoluparan les seves capacitats artístiques, a més d’augmentar la memòria i la concentració, i fomentar les relacions grupals.

PATINATGE. De P4 a 4t: Esport on es treballa l’equilibri, la motricitat, la coordinació, així com valors individuals i de grup com l’autoestima, treball en equip, ajudar als altres…en un ambient lúdic i divertit.

Animeu-vos a participar!!!!

Per a més informació: